Dännis<3

Tänkte bara säga att jag är riktigt jäkla kär i karln!
Blir helt spattig så fort jag tänker på vilken jäkla tur jag har som träffat en så underbar människa.

WoopWoop! Nu har jag sparat typ femtio kronor en liten bit kvar tills alla tatueringar är på plats men nästa månad ska ni få se på fasen då blir det av!


(lånade pic från google)

Förvirrad av "männskligheten"



Jag förstår på fullaste allvar att den här tjejen kan inte må bra! Jag fatatr att allt på min blogg är offentligt och jag kan ta kommentarer att jag är "en jävla knarkare" helt klart det är precis vad jag har varigt! men snälla nån, är hon schizofren? (jag vet inte hur det stavas!)

Vilket fall så tänkte jag bara säga till dig med tanke på att du gjort klart för mig att du läser min blogg



Visst har jag ödslat lite energi eftersom jag har publicerat det på bloggen men jag hoppas bara att du står för vad du har sagt. Jag är elak, blablabla....

Jag vill bara förtydliga att det är HELT omöjligt att hon ska ha träffat mig! Jag har knappt varigt inne i stan och när jag är det så kommer jag ihåg vilka människor jag ser (som även ser mig!) Jag har den cp förmågan att ha fotografiskt minne, vilket inte alltid är till fördel!

Nu är jag förkykd igen och det är ju kul som vanligt!

 Tur att jag har världens finaste pojkvänn som trösar mig när livet är bajs (jag surade över att jag var sjuk inte att en liten mygga satte sig på min axel och var allmänt osynlig.)

Just nu spelar jag lite -



Det känns som att mitt liv går uppåt..
Jag orkar göra saker, för ett halv år sedan så kunda jag inte ens knyta skorna utan att vilja hänga mig. Jag var rent av äcklig då, duscha gjorde ont äta var bara äckligt och en dag var som ett år i en trång unken järn cell.
Jag hade ångest varje dag, nu har jag bara det när jag duschar och ligger i sängen. Vist kan den överaska mig när jag går ner för trappen eller äter ute på stan men det är inte lika intensiva "attacker" längre.
Det känns så skönt att få andas igen!
Men den tuga gråa stenen ligger som vanligt alltid och trycker mig över bröstet.

Fast glädjen jag upplever nu förtiden kompenserar ganska mycket.
Jag är äntligen sams med min familj, och jag skrattar.


Ingen kamera :O

Det är verkligen jätte trist att jag inte har hittat min kamera!
Men det är ju tur att jag har paint skills;) Här regnar det och är kallt och allmänt straffbart väder så jag stannar inne under mitt täcke och titta på den minimala tven jag har burit in på mitt rum:)


nu ska jag laga spagetti och ketchup..lunch...

WOHO!



På torsdag bär det av till NORGE!
Alla behandlings barnen ska med och alla ser framemot det. Jag ska svänga in och köpa några Kurt nilsen skivor (som är omöjliga att hitta i sverige ofc), sen hoppas jag kunna få tag i In flames nya platta med! jag har fått tjuv lyssnat och den är annorlunda men så bra! Men jag misstycker att Anders friden (sångaren) har klippt av sig sina DREADS! 
Så gör man bara inte, men nu börjar jag gnälla om små saker så njut av den pissigt kalla morgonen istället  tjarå!

Jobbar på!



Nu när jag ändå inte har något att göra på dagarna tänkte jag ta upp min poledancing. Smidigt när jag har gått up tio kilo!
vilket fall tänkte jag göra ett försök ! här är en bild sedan nåt år tillbaka-


Nöjd? JAPP!


ÄNTLIGEN!

Äntligen kan jag skriva öppet om "D"!
jag var helt pirrig i kroppen när jag ändrade min relations status på facebook från "singel" till "i ett förhållande".
Jag chattade med Dennis (som han för övrigt heter!) samtidigt och helt plötsligt fick jag frågan "vem är du tillsammans med?"
Resten is private!

Men nu är jag glad igen och snälla nån vad höll jag på med tidigare idag? pff! jag är i mini bigbrother då blir man så här paranoid! 
 
Just nu spelas- Brad Paisley;Alison Krauss – Whiskey Lullaby - Featuring Alison Krauss

oj ja nu blev det ett till sånt här konstigt inlägg men jag är för glad för att skriva helt enkelt!

bmth



Ljud mästerverk.

Just nu suger livet svettig häst balle som har förmultnat

så dåligt är det..
Det firar vi med lite pissig nostalgi-
¨
Afasi – Natten Till Idag


Jag har just insett att jag är jordens mest svartsjuka människa!

Det oroar mig snuskigt mycket! Jag sitter och spånar omring eftersom jag inte har något annat att göra på dagarna (!) och jag tänkte, varför inte svänga in på bilddagboken? BIG misstake!
Man hittar männikor som en gång älskat en annan person och uttryckt det i biler och i text och jag blir lixom-------------->
På fullaste allvar kan jag inbilla mig att jag är ett tids fördriv. Han har älskat henne och hon har älskat honnom, varför skulle han bara ge upp henne? Och speciellt när hon lämnade honnom?.. jag älskar verkligen mig själv ibland.
Jag har nästan aldrig varigt kär på riktigt, jag har tyckt om en person som jag vill ha ifred väldigt mycket. Och det enda sättet att hålla andra kåta tjejer borta är att ha ett förhållande med den personen. Jag har även aldrig vågat at chansen att bli kär eftersom då kan man få "sitt hjärta krossat" och det enda sättet att undvika det är att aldrig bli kär. Ganska enkelt!

Men ibland sviker jag migsjälv och bli kär på riktigt och det är inget fel med det fötutom- Jag fortsätter träffa honnom. Jag tillåter mig själv att inom kort tid bli ratad som ett använt jäkla bansn skal! Man tar bara på det tills man kan käka bananen lixom! Jag har världens sämsta liknelser men det var det endä jag kom på just nu.

Jag är kär, som en stor jubel idiot! Jag är ennu mer självkritisk..Jag hoppas verkligen att det ska funka mellan "D" och mig, annars är det nog kört tror jag, då blir jag crazy cat lady- Will die alone with 204 cats"

ÅH! jag inbillar mig säkert bara, men fy vad jobbit det är! Håll tummarna för mig!


Blue october

Hittade ennu ett band som äger balle! Ursäkta ordet jag menar att jag får rysningar av sångaren!

Here they are -


stället där det är OMÖJLIGT att bita sig på.

Med tanke på rubriken så är vel en snabb och korrekt slutsats att jag har slut på saker att skriva om?

Jag hade så fruktansvärt tråkigt igår när jag gick och la mig i min säng som förövrigt luktar as gott efter att "D" spenderat natten där. Så jag började så klart kolla på min stora lilla säl kropp. Och efter två timmars svettningar och sträckningar kom jag fram till att det är helt omöjligt att bita sig i näsan, slicka på sin armbåge, bita sig på rumpan och att lukta sig i naveln. 
Jag är inte riktigt normal men det är garanterat inte bara jag som testat allt det där!

Och en sak till, mandariner är uppbyggda som i droppar! Och om man skalar av skalet och skinnet som håller dropparna samman så smakar mandarinen beskare och konstigt. Jag har för mycket fritid men om jag fortsätter kanske jag får nobel priset? (ironi)

nu spelas - Kapten Röd – Trasig



Jag har väldigt blandad musik smak men texten på "trasig" den borde lyssnas på. Jag såg kapten röd och general knas första gången på urkult. Det som ärligt talat suger just nu är att jag inte får gå på NÅGON festival alls,. Jag började seriöst att gråta när dom sa det på mötet i härnösand.
Urkult om något ger en trasig fjolla kraft att leva vidare med självförtroende och en jäkla massa livslust!

Men vad ska jag göra? Slå mig fri och lämna alla möjligheter bakom mig för att sedan vara tvungen att krypa tillbaka och be om hjälp? Spotta på dem som räddat livet på mig och sedan komma tillbaka och förtroendet är uttrokat?

Jag tappar min ungdom här men heldre det än att vara ett offer, en belastning för gatu vakter och park bänkar.
Jag ska aldrig mer sova ute så därför säger jag till alla som jag skulle se på urlukt i år att- nästa år , då är det fest i mitt zebra färgade tält!

Nu ska jag ut till min och Ellens kanin Chocopuff ( jag tyckte den skulle heta Serotonin) och träna den så det blir min hund. Haha ja, mitt namn är Elle Vad trodde ni annars?

Kommentera gärna så jag får något att bita i, hej så länge

Bloggbloggblogg

Är det någon som har en cam som jag skulle kunna låna? Nån som har en extra över skulle ju kunna skicka den tänkte jag:)  Nu ska jag börja video blogga och snacka skit! hejja sverige förnedringarnas land fullt av bråte och monarki.

Jag fattar inte varför det bara snackas om saker som kungen gjorde för så många år sedan! varför tardom inte upp allt bra han har gjort?, fine jag vet ju faktiskt inte själv vad bra saker han har gjort men det kanske är för att media bara snackar skit nu för tiden. Inte för att ta någon knarkare i försvar nu men det var ju samma sak med han som är chef över Kp, han är ju bara männsklig? Om han drog en lina på nån fest varför ska han vara på varenda första sida på varenda tidning? En gång och han ska bli blottad för sitt misstag över HELA sverige!

Snälla nån väx up! skriv nåt som berör alla, typ, att man kan få syfilis i ögat eller munnen? Det är seriöst! hur kul kan det vara om man får det sen har man typ gröt i hela ansiktet för att ingen varnade om det?
Nu drygar jag mig men det ligger något i det. (tycker jag då!)

Jag har tappat bort kameran så bilder får komma när jag slutat vara senil. Ja! det kan man oxå skriva om att man ska käka gurk meja så skuter man upp åldern för dom som ska bli senila.

Nu ska jag gå och bleka tänderna igen, det är riktigt drygt faktiskt, två gånger om dagen i tio minuter med äcklig gele i munnen och tand skydd stora så man ser ut som nån mega boxare som ska ut på turne. Hoppas ingen ser mig för jag är verkligen ett åkerspöke som vimsar omring i rosa brallor och bh lös dag.

Då hyllar vi livet med den bästa av alla låtar för tillfället länge leve slipknot - Slipknot – Wherein Lies Continue [Explicit]





Nya pantiies!

Jag använder rätt så störda namn till mina kläder men det är ju förtillfälletmina bebisar!shooisar paaniies det lixom blir av sig självt!
Nu har jag iallafall panik sytt ett par rosa plyychiisar! Här är dom!

åh bara därför hittar jag inte kameran! aja det kommer in bilder ikväll, nu ska jag äta makaroner och njuta av cp vädret, nej förlåt men det är så störande när det en gång regnar och i andra stunder skiner solen somatt förintelsen är miljontals år förbi.  Lika jobbit som när "det blåser och håret fastnar i läppglanset!"

jag hoppas "D" tycker om mig för jag blir helt knäpp när jag lägegr mig i sängen, det luktar av han och jag längtar som en fertil hane som vill ha skägg (??) tills vi ses nästa gång.

Adios för en stund!


Music

Just nu spelas - Bring Me The Horizon – Don't Go


Helt underbara pojkar, nog vet dom hur man gör musik allt. Många missbedömmer mig ofta, och det stör mig som fan! Ursäkta ordvalet men det är sjukt irriterande. Får man inte lyssna på "alternativ" musik för att man klär sig som en vanlig unge? Måste jag gå i nit bälte och svart hår för att avguda Bmth? Nej nu kan jag inte skriva mer jag ska fota korv för ett slakteri företag. ses snart!


Dress and music


Kärlek


Sällskap i sängen.

Igår hade jag sällskap i sängen av en helt underbar människa!

Jag ska inte skriva mer om det med tanke på att jag inte vet vad vi är eller vad han tycker om att finnas på en öppen blogg,vilket fall lyckades jag få ett sneek peek-




vidare!----

Tand blekning på G! hoppas att det var värt pengarna och nu ska alla rökfläckar förintas! Det enda negativa var att tand gelen som man lägger i skenan smakar skit och geggar runt i hela munnen, Och eftersom man inte sväljer sörjan så blir munnen full av saliv (lite smått äckligt!).



Jag hopps resultatet blir snajse!(bra)

Vidare!-----

I morse vaknade jag bredvid "D" och det var hur mysigt som helst, sen var det bara det att myset vara de inte länge eftersom jag skulle upp till kyrkan i Ede för Ellen skulle konfermera sig.
Minen var obetal bar när jag väckte honnom och sa jag måste upp nu jag ska till kyrkan. Haha han måste tro att jag är extremist på något sätt.
Fast på ett sätt lär jag ju vara det eftersom jag inte tog emot nattvarden med smutsiga händer, alla vet vel att man måste vara fri från befläckelse om man ska ta i jesu kropp?(bara så du vet) ;)

Men om gud finns och man kan bli förlåten varför i hela friden ska man låta bli att tro då? Jag tror även av sndra anledningar men det är ingen man tar upp på en blogg! eller gör man det?
Vilket fall lär det ju inte vara roligt att läsa med tanke på att jag dras till bloggar som visar alla pinsamma och störda saker man sitter ju inte direkt och läser "idag gjorde jag pannkakor det var gott , sen sov jag." Nu lånade jag "D"s citat men man bryr sig faktiskt inte. Man vill ha något annorlunda något man själv skule vilja eller absolut inte vilja uppleva.

Undra om en syndare som missbrukat guds ord skulle kunna bli präst? vem är det som bestämmer sånt. Vilker fall ska jag bli dagis fröken!
Förstå vad soft att leka hela dagen , laga lite mat ,vila och leka lite till. Det borde ju vara världens bästa jobb, att få ta del av flera barns liv och kunna påverka dom till ett liv fyllt av bra minnen!

Jag längtar dock tills jag får ha ett barn själv men det kommer nog ta tid, just nu orkar jag inte med varken missfall eller påtvingade aborter, (det var mitt val, efter sjukhusets rekomendationer.) Men jag längtas varje dag och det är nog det som håller mig vid ytan, ett hopp om en framtid som jag kan skapa efter mina önskningar.
Vem har sagt att livet ska vara lätt? Min mamma har haft en riktigt svår tid när hon fick mig och min syster samma med min mormor, dom har blivigt två enastående kvinnor och jag hoppas kunna bli lika bra som dom.
Mitt helgon är maria, precis som min mamma heter, kanske för att hon är värd att finnas i historien.

När jusus hängde på korset, kännde han inte förakt mot pontus pilatus, han kännde sorg för människan som inte såg ljuset som fanns ovan molnen. /tolkning av elle, evangeliet.

Nej nu ska jag sluta vara så djup och tråkig här kommer bilder från ellens konfermation, jätte söt kyrka men Dahls församling slår allt!





Tandblekning!

Nu är jag tillbaka från staden, det var smockat med människor riktigt jobbigt faktiskt. Man kom inte fram någon stans, köer överallt och självklar så luktade det korv svett och damm(inte okej!)

Nu ska jag sätta mig och läsa "när ingen annan ser" och bleka tänderna, väntar bara på att toaletten ska bli ledig, Det är det värsta jag vet näst efter elaka människor. När någon är i vägen och tar tid på sig jag hatar att vänta!

Det här var seriöst det sämsta inlägget jag nåonsin gjort och därför slänger jag in en film på Ray William Johnson som är så sjukligt bra-

http://www.youtube.com/user/RayWilliamJohnson?blend=1&ob=5#p/u/5/w_E_tsaOLkE

Goden mörgon!

Idag ska jag in till staden östersund och titta på en present åt min vän Niklas!
Det är så kul eftersom modet just nu är färg och form! Det blir nog jack and jones mer säger jag inte.

Igår blev jag så less på mitt hår eftersom det är så torrt och skadat så fick jag liten impuls och kladdade in hela håret med barn olja. Nu på morgonen när jag vaknade så insåg jag SHIT jag har tio minuter på mig sen ska ja in till stan så mitt feta barnolje hår får ta en sväng på stan det med.

Skriver mer sen kram!/Elle De Wall


Smyg titt på min statistik-




Nog går den uppåt!

Nu sitter jag i min rosa "plyshiiis" som jag hämtade när jag var hemma i torsdags.
Otroligt konstig kännsla var det att gå in i sitt eget rum efter att jag varigt helt av klippt därifrån i snart ett halvår. (!!) Och bara en sån sak att öppna sitt eget skafferi var ju en guda gåva!Skämt och sido så är det faktiskt inte roligt att vara borta från sitt hem en så lång tid. Kändes riktigt sjukt när jag vaknade i morse och trodde att jag var hemma men så vände jag mig i sängen och insåg att min mamma inte skulle komma och väcka mig, så jag ringde hon istället! Jag älskar min mamma så mycket att oj det går inte att beskriva.

Och jag träffade självklart min pappa och hans fru!<3 jag fick en jätte söt porslins docka med vingar som nu står bredvid min säng, i midsommar ska jag åka hem till pappa en hel helg! Det ska bli riktigt skönt, att få träffa mina bröder är ju ett stort bonus!

Jag vill inte skriva så mycket mer om min hemma vistelse just nu men är det något som du undrar över så är det bara att skriva.



Jag lånade en bok som heter "när ingen annan ser" och det är enså sjuk bok att jag får kväljningar när jag läser. Den handlar om en pojke som blir sexuellt utnyttjad av sin pappa sedan fyra års ålder. Pappan säger att det är en sak som fäder och söner gör för att visa att dom älskar varandra.
Pappan tvingar han till att ge honnom en "släng", han onanerade sin pappa nästan varje dag i flera års tid, jag har inte kommit så långt i boken men iallafall tills fjorton års ålder.
Pappan ger sin som sin första orgasm genom att han sög av honnom. Det är helt sjuka saker som pågår där i hemmet att uscha jag skulle kunna göra vad som helst för att det aldrig skulle ha hänt honnom!

Det är verkligen en stark rekomendation, det är en sann berättelse och det gör det hela ännu jobbigare.
Så här ser den ut spring och låna eller köp!

Tack för alla fina kommentarer!

Jag blir så otroligt glad när jag får kommentarer som upskattar min ärlighet och ord som att jag är stark gör mig så peppad på att utmana livet! Just nu sitter jag i valne och är förkyld som bara den, jag har tagit upp mitt målande och det känns bra. När jag bodde hemma och inte kunde gå på skolan efter överdosen så målade jag mycket för att tänka på annat och även uttrycka mina kännslor.

Här är en snabb vanlig Vatten målar färgs bild jag gjorde igår-

Kommer ni ihåg min diet?

Här är resultatet!








Resultatet av att sluta häts äta och undvika bröd och socker! (Och träning så klart)

20 sittups i sängen innan man går och lägger sig sen är saken biff!

Ja nu kanske du undrar vad är det för vitt du har på höften?

Det är inte miss när jag smörjt in mig med brunutansol och jag är inte ett missfoster utan så här blir jag med åren.
Det är en hud sjukdom som kallas vitiligo(?)

Och här kommer en lång radda med info jag hittade på nätet-
Vitiligo är en vanlig hudsjukdom med olika stora kritvita fläckar (bild 1) i huden, vilket drabbar ca 1% av befolkningen. Sjukdomen kan uppträda i vilken ålder som helst, även om den vanligaste debutåldern är omkring 20-års-åldern. Tillståndet är ofarligt och framförallt socialt och kosmetiskt generande. De behandlingmöjligheter som finns kräver en betydande insats över lång tid och ger varierande resultat på olika kroppsdelar, och hos olika personer.

Klinisk bild
Vanligast uppkommer symmetriskt spridda vita fläckar liksidigt på kroppen, och av olika storlek. De sitter ofta över knän, vid handleder, i armhålor, ljumskar, och runt ögonen, men kan uppträda var som helst. Halvsidig utbredning, över enbart ett enstaka hudområde, anses vara en specialform av vitiligo (segmentell vitiligo), och är särskilt svårbehandlad.

Sjukdomsorsak
Hudens speciella pigmentbildande celler (melanocyter) angrips av kroppens immunförsvar och försvinner. Det finns flera teorier om bakgrunden till detta. I regel anses orsaken vara en s.k. autoimmunitet, dvs. att kroppen blir överkänslig mot egen vävnad, i detta fall de pigmentbildande cellerna. Man anser att det krävs såväl ett ärftlig anlag som någon utlösande faktor för att få sjukdomen. Många patienter beskriver att uppkomsten av nya fläckar föregåtts av något annat sjukdomstillstånd eller svårare stress. Skrubbsår, rispor och andra hudskador, t.ex. brännskada orsakad av för kraftigt solande, kan ge upphov till nya fläckar. Hos personer med vitiligo kan något oftare än hos andra vissa sjukdomar samtidigt förekomma, t.ex. fel på sköldkörteln, diabetes eller en speciell form av blodbrist, s.k. perniciös anemi.

Förlopp
Även om förloppet är mycket varierande är det vanligt att en plötslig uppkomst av en eller flera fläckar sedan följs av en mer stabil period med inga eller enbart enstaka nya fläckar. Sådana perioder kan växla mer eller mindre tätt. Stabila perioder kan pågå över många år. Tecken till litet fläckvis återkomst av pigment kan ibland ses efter längre tids mer intensiv solning, t.ex. utomlands. Någon ökad risk för hudcancer har inte påvisats hos personer med vitiligo, kanske för att de ofta undviker att solbada.

Behandling
Även om de mer ytligt belägna melanocyterna är försvunna finns det ofta en reserv kvar i botten av hårsäckarna djupt ned i underhuden. Denna reserv kan ibland aktiveras med medicinsk ljusbehandling (t.ex. PUVA, UVA eller UVB med TL01 lampor). Först efter något 20-tal behandlingar börjar då tecken till återkomst av pigment noteras, först som små bruna prickar (bild 2) vilka senare under den fortsatta behandlingen långsamt blir större och i bästa fall kan flyta ihop. Fullständig återpigmentering brukar inte uppnås inom alla områden även om vissa fläckar kan svara mycket gynnsamt på behandlingen. Bara vissa former av vitiligo kan behandlas med ljusbehandling. Vissa hudområden, liksom vissa personer, reagerar bättre än andra på ljusbehandling. Vitiligo på händer och fötter svarar i regel dåligt på behandling. Din hudläkare ger råd kring behandlings- möjligheterna i det enskilda fallet. Gemensamt är dock att all sådan ljusbehandling måste ges över mycket långa tidsperioder, vilket kan innebära 2 ggr i veckan över ett eller flera års tid. För en tillfredställande återpigmentering kan det krävas upp till 100-300 behandlingar. Pågående behandling kan inte förhindra att nya fläckar samtidigt uppkommer om sjukdomen blir aktiv. Behandlingen är inte heller definitiv och återfall eller nya fläckar kan uppkomma längre fram om sjukdomen blir aktiv på nytt. Andra mer ovanliga behandlingar för vitiligo har också prövats, och kan förekomma försöksvis på vissa kliniker.





Min vanliga otur alltså! Men jag går behandling och hoppas att jag i framtiden kan se "normal"ut.
Japp då visste du de!


Video blogga?

Jag har funderat på att börja video blogga kankse? men det känns som alla gjort det och då blir det ju nästan bara tråkigt, men jag brukar faktiskt dras till dom "blonda stor bystades bloggar" och höra deras underbara resonemang hur livet igentligen skulle se ut.
Det är faktiskt underbart att höra resonemang som att- jorden skulle vara finare om det fanns hellokitty hus- och om man kunde äta medicin så man inte fisade-att om min mamma bara gav mig sex tusen varje månad skulle jag sköta mig så mycket bättre i skolan. Visst är det underbart! dom visar engagemang och vill bättra sig så varför racka ner på dem. Kanske gör dom världen en tjänst.

Vilket fall så har jag snöat in på Niel Young.
Jag är fast i ett nytt beroende och det är musik, överdrift att kalla det beroende men faktiskt så har det ersatt en stor del av mina destruktiva beteenden. Det känns som att mitt liv är på rätt spår igen men jag saknar den jag var förut, jag är inte densamma och det tynger mig. Men ja, om man får välja att ha tillexempel femton centimeter stor penis utan kännsel eller tio centimeter och full kännsel, vad väljer man? 

Nu får du avnjuta lite Neil Young medans jag gör mig en kopp chai latte.

Neil Young – Heart Of Gold

När jag gick i skolan -sjuan åttan och nian så gick jag i franzen skolans musik klass. Det var riktigt spännande och otroligt lärorikt. Både på hur musik påverkar oss och hur olika musiker är, endel är öppna och lär gärna alla är en stor familj och andra ser alla som konkurrenter och ska på alla möjliga vis slå ut den andra för egen vinst.
Vilket fall så fanns det en kille i klassen som hette "Igor". Han var den snälla typen som svara de på tilltal, lite undan dragen men otroligt väluppfostrad och söt! Efter ett år i skolan fick jag reda på att hans pappa hade luekemi(?) eller något sånt, han hade cancer i blodet och hela familjen hade det väldigt tungt i mellan åt. Jag ser upp till "Igor" han är en ootroligt stark människa och jag är glad att få ha träffat honnom. När vi gick i åttan så dog "Igors" pappa. Alla i klassen blev chokade och visste inte alls hur vi skulle bete oss. Men "igor" kom tillbaka till skolan och tackade för allas medkännsla. Jag förstår ärligt talat inte hur han kunda göra så, jag hade varigt helt förstörd, jag hade stannat hemma och gråtit varje dag och förbannat mig själv för alla bråk och stunder vi varigt ifrån varandra. Jag blev nästan arg på "igor" för att han såg så orörd ut. Men idag förstår jag att han hade en relation till sin pappa och han visste att dom skulle ses igen. Dom hade nog hunnit ta farväl av honnom i flera år men innerst inne gjorde det nog fruktansvärt ont. I nian så hade vi en slut konsert på metropol och då var det första gången han pratade om sin pappas död. Då spelade han och två andra killar från klassen "heart of gold" och berättde att den fanns på hans pappas begravning och att låten var tillängnad till honnom. Alla i publigen grät, det var så otroligt kännsligt och alla var nog så stolta över den familjen.

"Igor" jag vet inte om du läser min blogg men jag har alltid sett upp till dig, hur mycket du än har pratat om mig så bryr jag mig. Jag hoppas att ni har det bra.

detta går icke för sig!



Jag kanske ska sluta bli kär så statistiken höjer sig? nej men förlåt men det här misstycker jag som bara den!

Måste börja skriva igen lite mer seriöst men faktiskt så går man runt och spritter av glädje!, man har inte ro att skriva då! Och en sak till är ju att jag och "D" bara har träffats två gånger! Ojoj tänk om det slutar i katastrof.

Katastrof låter som kattstroganof har du tänkt på de! helt sjuka saker jag har börjat tänka på när man sitter inne i mini Bigbrother. Man går runt bland andra sega människor och finner intresse och humor i en spis eller en mikro. Idag har jag och Ellen städat hela nedervåningen och ingen hade bett oss göra det, lixom vi bara tog fram saker för vi hade tråkigt. DÅ ÄR DET KRIS! om man städar frivilligt ja antingen börjar man bli tant eller så är vi ja...Föressten jag tror banne mig jag har kommit in i klimakteriet, jag svettas hur mycket som helst , har börjat gråta till allt och uttrycker mina tantiga åsikter som-" jag tycker inte om dom som knäpper kort på sina barn när dom badar, dom borde få ha lite privat liv!"
Vart ska detta sluta?
Nu gör Malin Makaroni pudding och det är så gott! men jag tycker att namnet skapar en barriär av våldsam skräck! Jag åt nämligen brylee puddin geller vad det heter när jag var liten. Och jag föråt mig. Ish sedan dess ilar det när jag ser stora rosa dallriga saker. BLÄ!

Imorgon bär det av till Härnösand!

Jag ska på möte med socialtjänsten och Karin skjutsar och följer med. Vi ska kliva upp klockan sju i morgon, fattaru?! jag kliver upp klockan tio och jag är sur för att jag inte får sov morgon ! haha bortskämd jo kanske lite!
Men endå, om man tänker så här jag har varigt borta från min familj huuur länge som helst! Då kan jag ju få sovmorgon i kompensation. Sen att jag vill ha mycket mer är en helt annan sak, ett träd som det kanske växer pengar på-jo det hade allt suttit fint!

Jag ser frammemot att få se den lilla staden och andas in både förgiftad betong och luft! Watch out Härnta here i come! (stavas det så? jag är sämst på engelska!)


Bakar äppel paj!



Äppel paj de luxe!
Fyll botten med äpplen, sockra och droppa lite citron över, sockra rabarber och lägg i mitten (centrum av kakan). Strö över potatis mjöl och havregryn.
Gör en snabb smul mör deg av smält smör, socker och mjöl. Vispa med elvisp så att allt blir små klumpar. Lägg yttligare ett lager med äpplen (se ovan) och droppa citron och strö över socker (brunt).

Woopwoop! in i ugnen tills den blir gyllen brun. Vipsa (vispa men vipsa låter bättre) marsan och ät så klart!



Jag har även rimmat idag till min mammas morsdags present! Jag visste inte att jag kunde det men tydligen är jag kung på de!

Här är rimmet-

Till min älskade mamma, du som älskar att damma, alla vet att du är en riktig flamma och när din rumpa aldrig varigt så vit kan du svalka dig med en is bit. På sommaren är alla glada och använder hatt och då kan vi leka tafatt i din torra rabatt. Vatten är viktigt precis som katten som frossar i skurvatten om natten.
Med denna kan du dock göra det med stil eller göra egen a-fil.
Du kan den tråkiga tränden bryta när du gör din goda kött gryta!

Visst rockade den sockarna av dig! fy fasen vad jag är bra! Nu ska jag hänga lepp och titta på johnny depp tjoråå!


Det lilla blå loket

När jag var liten var min favorit film Det lilla bå loket.
Jag måste faktiskt erkänna att det är det fortfarande! Den här länken skickade min älskade mama mig<3 och det peppar mig så otroligt mycket! Tro det eller ej men hon har alltid (nästan iallafall) uppmuntrat mina val. Så här är det underbara loket!


http://www.youtube.com/watch?v=je1oWPMSpBg&playnext=1&list=PL694CF1DD72BECDCA




Näldens byfåne

Hej! så här går jag ut och mockar, tror du jag blev paff när jag insåg att jag var Näldens Crazy cat lady?



Jag var på stan i dag med "D"!

Helt sjukt underbar gosse!

Jag blir så otroligt mesig när jag blir kär (!?)  Sprang på en gång upp till ellen och pratade av mig, ja jag kan faktiskt inte skriva mer om det för det är TO PRIVATE!"

Men vilket fall, tack "D" för en helt awesome dag <3 hoppas du inte läser min blogg då blire pisk;)




När okända läser min blogg är det helt okej, men en person som står en nära som familj och vänner, det tycker jag är en sån konstig kännsla. Lixom jag pratar ju ofta direkt ur mina tankar och då känns det som att dom vet vad som rör sig i mitt huvud hela tiden. Men det är inte så, den jag är här är självklart jag men om man träffar mig i verkligheten skulle du nog få ett annat intryck av mig.

Nu sitter jag och lyssnar på Anna Ternheim- Shoreline och tänker på hur bra det var att jag inte hängde mig i torsdags.

För det första ville jag inte dö på en torsdag, och för det andra så känndes det konstigt att tänka tanken och gå så djupt i detalj. Visst har jag tänkt på det förut och utfört det ogenomtänkt, men den här gången var det annorlunda, jag planerade hur jag skulle ta mig dit och vad jag skulle ha på mig, skulle jag lämna något brev eller skulle jag ta med mig den röda sony videokameran och ge ett mer personligt hej då. Om jag vaknade på natten skulle jag ta de vita spännband som fanns i "snickar boden" och jag skulle ta den med mig och och säga ett sista hej då. Anna ternheim skulle spelas på min trasiga telefon och äntligen skulle jag få ro, Intill det hus jag planerat att flytta till, det lilla torpet i kila..
Jag vaknade den natten, och klädde mig. Gick ner och hämtade videokameran och tog ett glas vatten,när jag stog ute i den bitande kylan och skulle ta cykeln ur stället kom jag och tänka på en sak, hur kunde jag vara så otroligt egoistisk? Jag har aldrig gett mig själv dåliga ursäkter för att inte genomföra min val, men idag är jag tacksam för att jag gjorde som jag gjorde. Jag gick upp på övervåningen och borstade av mig det värsta av regnet, kröp ner i sängen och bad till gud att vaka över min familj.

Det var nog inte sista gången jag kommer ha viljan att dö men det är sista gången jag tänker göra ett försök.
Idag mår jag bättre, jag lyckades på något sätt få tankar på annat och det känns så stort du anar inte, det är det största jag gjort. Att trotsa mig själv med risk att jag skulle kunna bli lycklig. Kännslan är obeskrivlig.


http://www.youtube.com/watch?v=fDfbrdQKwjk

"D"

Precis som queen kissie så måste jag faktiskt hålla min "boyfriend" undercover, haha faktiskt så har  han inte bett om att få stå med i min blogg så, tills att vi vet vad vi är så får han kallas "D".

Tanken på att flytta hit finns så klart kvar, men hemlängtan är banne mig dominerande. Saknar skit staden härnösand. Men östersund är större och här har jag större chans att börja om, men endå vill man inte fly staden med svansen mellan benen och aldrig återvända, jag vill kunna komma tillbaka och visa hur jäkla bra jag igentligen är. Kunna ge alla idioter något att bita i, i härnösand alltså.

Vi har fått kyckligar! kika in sötnosarna (jag var med när dom kläcktes!)


Svensk musik nja, helt okej!

Jag brukar inte lyssna på "emo gnäll" som ja jag tror att du fattar! Den här inflamerade jag dödade min flickvänn nu lyssnar vi en snutt från smurfarna-

Det är inte min grej men nu har jag faktiskt hittat en som är förjäkla bra Block 44 . Här är några av deras bästa låtar enyoj!

 http://www.youtube.com/watch?v=49ZGbLTYBow&feature=related          <---------

http://www.youtube.com/watch?v=sHku9y6LFFQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Et1EHReOBsg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=IX4HpQMpZC8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9ECFMwBzRW8&feature=related

Det är helt sjukt hur man kan få ner så många känslor på papper. Den första kan jag inte titta på längre, jag känner igen deras liv och hoppet som försvunnit, som knappt blivigt fött. Jag är så rädd att se mina vänner sluta så, tänk om det hade varigt jag. Jag har berättat om Mac, det är en av viktiga personer i mitt liv. Natta Kevin och så många fler lever kvar. Jag vet inte om dom lever längre, jag tänker på dom varje kväll och hoppas för allt i världen att dom har någonstans att ta vägen. När jag var i Stockholm senast såg jag Marco han var så trasig att han inte såg mig.
Han var så upptagen att borsta bort all skit på kläderna när han var på väg in och handla olaglig förbannad vara. Jag blev så arg att ångesten satte sig som en tung sten i min mage, jag ville bara kräkas av sorg.

Jag har valt att aldrig prata ingående om mina problem. Därför sätter jag punkt här.
Men ingen kan ändra på historien och varför gömma det som påverkar alla i min närhet?

Jag hoppas du har det bra, det har iallafall jag! Nu ska jag spåna vidare och hoppa spå att få prata med "D" snart! Tänker på han nästan hela tiden , jag tror jag har gått och blivigt galen. attans..

Rabarber paj a la elle!

Min fantastiska dag avslutades med rabarberpaj la exklusive!


23 maj 2011

Jordens undergång verkar vara en myt, vad jag ser så är vädret soft och humöret på topp!
Hittde en blogg i dag som innefattar en unge tjejs liv efter våldtäckt och ganska milda men fortfarande drog problem. Jag blir som en tokig höns mamma som bara vill skydda henne under mina vingar!

Vart är den här ruttna efterblivna världenpå väg? Eller är det så att det är vi galna som är rätt och alla normala felande? Boken "veronika bestämmer sig för att dö" har gjort mig mycket mer öppen för tabu och rätt och fel.
Om droger finns, om moder jord har skapat dom och man använder dem innom medicin konsten, varför ska dom då vara förbjudna och mantlas av "destruktiva användare"?
Precis som frågan- är zebror vita med svarta ränder eller svarta med vita ränder.

Förstår du vad jag menar? Jag predrikar inte för en användning av droger men jag måste få vädra mina tankar ibland. Bi effekterna av droger är ärligt talat obeskrivliga, efter överdosen i sollefteå så fick jag lära mig på nytt att läsa skriva och gå. Jag kan fortfarande inte alla ord jag kunde förut, mitt i ett samtal kan jag tappa vad jag pratade om och är tvungen att få hjälp av de som lyssnat. Det är helt sjukt vad man gör för att få känna lycka. Men om ALLA använde droger så är det ju normalt, eftersom det inte finns något avvikande eftersom det inte finns en motsats. Och om alla förutom en missbrukar då blir det den stackaren som blir "den destruktive".

Vilket fall nu änner jag att jag spårar ur men till den här tjejen,-du är stark och stå emot, sök vänner som kan hjälpa dig för lycka är sällsynt men det går att uppleva.

Men för övrigt så är jag jäklar i mig den gladaste tjejen i valne! skriver snart <3




Hard work my penis is standing up.

tråktråktråk, bla bla bla. Så nu börjar det intressanta.

Idag har jag varigt as tuff och jobbat! Ja, inte för pengar utan för att vara snäll (sån är jag).
Vi plockade lite skrot och annat på två av behandlings familjens gårdar.

Men det är så tråkigt att skriva om sånt!

Jag chattar med "D" på facebook , han är för awesome för att vara sann! Har bara lust att ösa på in flames In Flames – Deliver Us  och ösa lös i sängen. Barbent i mitt stora kiss nattlinne hoppa och skrika med, få ur sig all negativ energi tills man helt anfådd kastar sig ner på sängen och skrattar från hjärtat. Det är det bästa jag vet. (nästan).

JOOO JUST DET!
My penis is standing up! Jag har på fullaste jäkla allvar inte pillat på mig själv under hela vistelsen här. (och inte innan heller för den delen!)
Är det något fel på mig eller är det så att jag är så kräsen att jag vill ha äkta vara kärlek och hela skiten om det ska funka för mig?
Ja nu vet inte jag om det är det här ni vill läsa om men det är faktiskt min blogg så jag kör på!
Jag har nämligen frågat några av mina vänner hur ofta dom brukar,. ja .. du vet, ruska tupp,rensa rör,hand tralla, runka, ja vad finns det mer? IALLAFALL så säger dom flesta "helst en gång om dagen" Hallå, vad sa du?

Minst tre gånger i veckan brukar mina vänner runka och jag har inte ens handen i trosan en gång i månaden inte ens per år! -Antingen är jag en torr boll med tant trosor eller så är jag en fin flicka som vet vad hon vill ha. Take it or leave it!

Men ärligt talat har killar mer lust än tjejer eller är vi bara lata?



Love rocks your socks of!


Jordens undergång,

Kungkajsa till Pauline-Sms

"jag överlevde jordens under gång!"
"shit, jag dog..."

hinner inte blogga nu men det får du som straff för att du inte komenterar!!!

Home sweet home

Känns lite fel att säga hemma när jag igentligen bor i Härnösand. Men på något sätt så är det som naturligt att kalla sin sängs bostad hem.
Nu är jag ialla fall i valne igen efter en riktigt lyckad kväll må jag säga! Självklart så gick jag på stort och blev blyg..Fan å! Men det var riktigt fina tjejer och dom tog hand om mig riktigt väl. Efter en lång rundtur i alla sextitretton rum så spelade vi kort som jag självklart är Bäst på. Tur att teven finns!

Pirates of the ja du vet, fick mig att mjukna upp och till sist så sa jag faktiskt några ynka obetydliga rader. Kung kajsa var så klart med och vad föder mig bäst om inte lite skvaller;)

Nu ska jag nog gå och ta av mig snygghets masken och bli den gamla osminkade tant-trose elle. Mjukar ner mig i soffan och tänker på "D". Jo visst har vi alla våra små hemligheter.

Grattis Niklas på din 18 års dag, jag vet nämligen att du kommer att kika in i morgon ;) Kram på dig din lilla toffel!




(bild från google*)

Jag vinkar god natt!


Man kanske ska släng apå sig ett par ögon bryn?


Nu bär det av till middag, Kajsa knackede på min axel och sa, "vi åker om tjogu minuter"
Mitt svar: suck,,man kanske ska ta och slänga på sig ett par ögonbryn då ...


Ogräs och nässelsoppa!

Idag känner jag att gammla Hippie Elle är i farten, jag tosslar omkring i en begie linne klänning och plockar ogräs och nu gör karin Nässel soppa.  Mumms!





Kreativ, jo men det är inte så svårt :)



Nässlorna ska vara små och kokas före att dom mixas(mosas), sen använder man spadet som kokades i så kasta inte det. Sen är det mer saker jag vet inte hur man gör men jag kikar lite då och då och försöker lära mig.
Jag har redan kommit halvvägs på boken "veronika bestämmer sig för att dö" och jag får ta en halvtimmas uppehåll för att inte läsa ut den på en gång, det är en väldigt tunn bok för en så bra text! Hoppas att den kommer på film snart, eller har den redan gjort de mån tro? Vet du?




Veronika bestämmer sig för att dö

Jag har lånat en as bra bok som heter Veronika bestämmer sig för att dö. Den är awesome.

God morgon, är det bara jag som luktar huggorm i munnen? Varför luktar man skit i munnen när man inte har ätit nåt under natten? Kanske är det alla spindlar som kryper in och lägger ägg på din tunga. Nej uscha! Jag bara skämtar, bläää!

Frukost sugen - Kanske ska ta mig lite vanilj sås och sill, skaka runt burken så det blir äckliga klumpar i spadet, eller kanske lite apelsin med ketchup och senap?  Eller varför inte doppa brödet i det lilla vattnet som alltid ligger i botten av sophinken?

FY USCH OCH BLÄÄÄÄÄÄ!!!





Nu går jag och äter vetemjöl, helt orört fritt från fisk bajs och smutsiga bagares händer. Mumms...

Jakten på lycka.

Just nu så går filmen "Jakten på lycka" på svt1. Jag har sett den förut och den är verkligen för underbar och samtidigt så hämsk. Den måste ses!

Och en sak till, tack alla läsare, jag har sett att statestiken går uppåt och det är otroligt roligt! Jag blir sjukt peppad när man får positiv respons thank you i love you all!

Nu är det nog.

Jag skadar min familj genom att blogga så då är det bäst att lägga av. Vissa tål inte att sanningen kommer fram och det gör så förbannat ont att min egen familj inte står på min sida. Samtalet slutade som dom flesta andra, smutskastning om hur dålig mamma hon är, hur dålig hon är på att ta hand om mig. Hon är igentligen den bästa mamman i världen men just nu så känner inte jag henne. Hon är någon person som jag aldrig sett förut.
Bråk om hur andra människor vänder henne ryggen eftersom dom läst min blogg och bildat sig en egen uppfattning. Men jag har aldrig smutskastat min familj här på bloggen. Jag skriver om mina händelser och mina problem, visst kan det innefatta personer i min närhet men jag har aldrig skrivit att min mamma är elak och att hon låste in mig i garderoben n'r jag var liten. Nu har inte min mamma låst in mig i garderoben när jag var liten inte alls. Hon var den finaste mamman, vi badade och gjorde pippilotter och blåbärs saft precis som en vanlig familj. Men den hon är nu, hon har jag aldrig sett förut. Min Mamma älskar jag och det har jag sagt tidigare.
Jag älskar min mamma mer än något annat på jorden, men jag har tappat greppet om hon.

Och det värsta av allt är att det är mitt fel att hon hamnat på den botten hon befinner sig på just nu, det är mina armar som inte räckt till åt fler än mig. Jag tar inte på mig "offer koftan nu" jag säger sanningen för att ni ska behandla min familj med respekt och värdighet. Det är inte deras fel att jag är här. Det är händelser och val som Jag har gjort.

Har jag skofettish?

För det första hur stavas fettish? Fettich? fetish? Aja vilket fall, när jag var på hille gården i dag så sa Håkan "tja! Nya skor?"

Haha jag har alltid nya skor när jag är där och då var han bara tvungen att fråga om hur det var när jag shoppade, han skrattade lite och sa, "du nog kanske sko fettish?"
Ock kanske de, hur många skor har jag njaaa...jag har tappat räkningen.



Kommer snart ska käka!


Rihanna-Rude boy

Hur många har inte minne från något tappert försök till en sexig dans?
Det har iallafall jag! En svullen dallrande sjöko som på något sett ska med sin breda rumpa jucka upp ett ragg, jag skämtar inte!
med hukade ben juckar man med svanken med händerna på knäna,upp och ner till fötterna och sen som i en cirkel när man "viftar piskan" hahahha hänger du med?! Haha ja ojoj, har även hört att det ska ha gått hett till på dansgolvet mellan alla härntas tjejer när musiken våldtar högtalarna.

Jag hoppas det för nu tänker jag inte beskriva nå mer!

 Rihanna – Rude Boy


Skev brud


Så här vart hårförlängningen :)

Goden morgon!

idag ska jag till hillegården på behandling, sjukt kul ! Jag gör typ millånga framsteg här, (om man får säga det själv).
Igar satte Ellen i mitt lös hår och idag så vet jag inte hur jag ska göra med det, jag är ju så korthårig igentligen så mina slitna toppar syns ju så klart. Försökte även Våga det med min nya väg tång men det funkar ju inte! Det stog att det var äkta europeiskt hår men ack sådan bbluff jag gick på, Eller?  Vilket fall så tänkte jag skriva senare nu är jag nämligen tämligen så trött att ögonen går i kors.

Men ett rätt så awesome radio program är Ligga med p3. Jag höll på att tappa hakan först innan jag han fatta att det var ett "prata om alls som man inte får prata om" program. Man lär sig I DETALJ hur man ska ge någon ett BJ eller hur han ska rida på bästa sätt, hahah! a men alla är olika kanske?

Vilket fall tjobre!/Elle De Wall


JAG HAR VÄRLDENS SNYGGASTE SKOR!! JAPP!


nya byxor, nej varför då? dom funkar exelente!


¨Sätter i löshår!

Jag sa jämt när jag var avundsjuk på alla rika löshårs tjejer(you get it!) att jag skulle "aldrig betala för en annans döda hud celler" Men aaj som jag fick tillbaka nu, det är ju bättre påhitt än den som kom på bigbrother.se , förövrigt tycker jag att den ska ha nobel priset!

Så nu hjälper ellen mig att fästa det med en plattång efetrsom jag var så dum snål och tänkte att en anna person skulle kunna göra det. Men hallå, det funkar de me !

Hälften är avklarad nu ska jag baka kladdkaka :) hej så länge!
/Elle De Wall

Egna chips så onyttigt men så gott!



Min mamma har alltid sagt att när man är sjuk såska man äta mycket salt så man dricker mycket vatten, så då gör man egna siiips!
Så här fräsh som jag är på bilden var någon dag sedan nu är man så unken att tom räven skulle skratta åt mig.

Hemma gjorda chips

Skär tunna potatis skivor med en ost hyvel eller potatis skalare,
lägg dom i stekpannan med olja så det täcker botten och lite till.
Salta och krydda och stek tills dom är gyllen bruna.

Ät och bli tjock, njut av att vara as sjuk. smittsam Kram!


Och  btw, alla vet att man ser ut som ett förmultnat åkerspöke när man är sjuk så här ser jag ut just nu, skrämmande så man blir mörkrädd (hoppas du inte kan sova ) mohahahah!...

Kuk sjuk

Idag är jag ännu mer sjuk än igår. Skriver lite senare ska käka blod pudding (hurrrrdurr!) och höja mitt järn värde, dom tror att det kan vara därför jag är så trött. Så nu blir det blod från ett djur som är vispat och..isch det är faktiskt lite gott. Hej så länge!


Förressten !

Alla vill dö nån gång, ursäkter som att "jag kan inte lämna mina vänner" är bara en dålig förklaring för jag har inga riktiga skäl. Och en sak till - Varför är det så tabu att prata om at man har velat dött? Det om något är vel det normalaste som finns. Tänk så här, när du säger något fel till den snyggaste killen i klassen och du blir generad så säger man oftast "ååh jag ville bara dö" och "åh jag ville gå genom marken" man använder uttrycket omedvetet i små värdelösa sammanhang.

Förstår du?

Jag hatar att vara sjuk!

Jäkla cement som tynger ner min skalle! Jag går seriöst runt som ett vilset vildsvin här hemma och äter hela tiden. Min diet har gått och gömt sig så den är nog ett minne blott. Jo förressten! Dom ringde från storsjötappen (blodgivningscentral) och gav besked att jag hade för lite / trasiga röda blodkroppar och att jag hade för lite järn i blodet. Hur skulle jag fixa det? jo, jag skulle äta mer mat och käka järn tabletter. Så min diet ja.. en annan gång kanske! 

Tro det eller ej men jag har gått och blivigt en riktig mes igen, jag har börjat prata med en person som är sjukt fin rakt igenom(vad jag vet just nu iallafall). Jag har även tänkt på en sak som håller mig lite vaken om natten, 

Jag menar, när man släpper dom i stekpannan så låter det SLAFFF!!! och hur låter det om man slår någon i ansiktet med en kött bit? hmmm....Nån som provat?  

18/5

Jag blir riktigt fasansfullt ironiskt tragiskt sur när ingenting händer!
Jag har pratat med soc att få komma hem på permission och det är helt okej! jag får åka när jag vill,MEN.....Jag måste bo hemma hos min mamma. Självklart tycker jag men för hennes del då kommer hon må jätte dåligt för hon vet inte hur hon ska betesig när jag är i närheten. Hon har blivigt lovad att gå en utbildning för föräldrar med annorlunda barn, Men varför kan dom inte ge henne de då?! Jag måste få träffa mina vänner! Jag har tre dagar kvar här innan min frivilliga tid börjar men om det ska vara sånt här tjaffs när jag bara vill hälsa på en helg då är jag banne mig villig att åka hem så får dom lösa det bäst dom vill. Jag tänker inte offra min ungdom för att vissa inte kan sköta sitt jobb.

Nog med tråkigheter , jag har ju köpt löshår som ska smältas in i håret, men hon som skulle sätta i det åt mig är inte kontaktbar längre. ÅH! hur ska ja nu lösa de?! Jo jag har självklart en ide! Jag tar plattången !
Funkar helt okej förutom att det ser as fult ut.

Usch å fy och blä jag är så sur i dag att jag skulle kunna skrämma hitler, på tal om det ska jag se amerikan history x nu. sofa i soffan helt själv med en jäkla banan. blä vad livet suger ibland.'


Jag vänder världen ryggen

-Ångest
Kvävande ångest som håller mig i ett fast grepp. Som en handske av stål bryter den av mig på mitten, stryper åt mina andetag så inte det minsta mänsklighet ska komma åt mig.

Hur beskriver man känslan att vara död men så mycket i centrum att man glömmer att jag fortfarande är ett liv. Att tala som att jag finns fast jag inte lever. 
Förstår du?
Att bli kuffad ur sitt bo när vingarna är avslitna. 

Jag vänder världen ryggen, inte av högmod utan av skammen som tvingar mig till mörker. 

 


Jag beskyller ingen , du beskyller dig själv.


Ring 49,50 på lindex



Tänkte bara flika in och säga att jag älskar min pappa, vi har haft riktigt dålig kontakt med varandra (kan läsas i fliken Min Kärlek)
Och idag när jag loggade in på FaceBook så hade han skickat den här låten till mig, Det peppade mig så otroligt mycket. Tack pappa <3

http://www.youtube.com/watch?v=1yd-3sR2iI8

Herr elfving lugna pungen!

Det var vinter och "Rasmus" kramade om mig. "Tjaa! ser du, det var inte så farligt" Jag var riktigt rädd att han skulle säga att det var fest och lura dit mig och sen bli typ utskrattad att jag trodde att dom var mina vänner. Jag vet inte riktigt varför jag tänkte så, eller jo det gör jag- han har nämligen gjort så mot en annan person. Men vilket fall så var kvällen helt underbart mysig! Det vankades hembränt (inte okej!) och Raubtier.  Kvällen avslutades med att jag strulade med "Rasmus" framför "Tomas" för att på något sätt visa att jag gått vidare och göra honom ett unns svartsjuk. Men saken var den att jag senare förstog att jag var lite kär i "rasmus". Vi hade strulat förut och han var ju så intressant nästan mystisk. Man visste inte mycket om han och han sa sällan något mer än sina citat ur Småstadsliv. 

Nästa fest var ännu mer intressant, jag shottade hb och ylade med i texterna. Jag träffade en sjukt awesome tjej som heter Therese. Hon är den mest ärliga och smarta tjej jag känner, Hon lyssnade inte på ryktena om mig utan ville bilda sig en egen uppfattning. Hejja tess!
Kvällen slutade med att jag föjde med "rasmus" , tess och en till kille hem och skulle sova där. Grejjen var bara att jag var gravid...
Har inte lust att beskriva vårat sex för jag håller det lite privat (hihi). Men frammåt morgonen kräktes jag så alla vaknade och tillsist ringde jag mamma så hon kunde hämta mig. Otroligt pinsamt och när jag tänker tillbaka på tiden som gravid så blir jag faktiskt riktigt illamående.  

Men det bästa var att "rasmus" strök mig på ryggen medans jag äcklade i hans papperskorg. Sjukt sött!

Men nu orkar jag inte skriva mer ska klä mig och åka inn till banken och fixa min säkerhets dosa som jag på något sätt lyckats låsa. Jag har nämligen skills för allt.  Jag avslutar inlägget med en låt som är för bra för att vara sann.


http://www.youtube.com/watch?v=me0KjsNi0LQ

Förkyld och kåt

Nej ja bara skojja, jag är äckligt förkylt inte så att jag snorar så jag drunknar utan det är som att min skalle är fylld med cement och jag skämtar inte!
Min handii fick damp igår och ville inte alls funka och nu så har den på något sätt gjort att det ser exakt ut som en dator i den. Helt wierd! Men ganska awesome endå ;D

Men något som är ännu mer awesome (awesome betyder jättejätte bra)förövrigt å vad tant skrivning jag har! iallafall så ska jag upp till Kila i dag. Där är ett groteskt ruckligt torp som jag SKA ha. Jag och Karin ska dit och fixa lite så bilder kommer välla in de kan ja garantera. 


(pic lånat från Google)

Men innan jag avslutar måste jag bara säga att jag har en jätte bra idee på hur man kan fånga läsare! Bajs Bloggen Skulle den heta! Jag vet hur kommer man på en sån äcklig ide? För det första så bajsar inte fina flickor så sånt håller jag inte på med! Men visst fångade jag ditt intresse när jag skrev "Kåt" som rubrik. Och tänk då om det skulle stå "idag så var mitt..." Ja du fattar!
Men sen att alla mina ideer låter bättre i mitt huvud och att jag nu blev riktigt illamående det är ju bara en bonus.

Hej så länge! /Elle De Wall


Färgar håret-Igen..

Jag fattar inte vad det är med mig! Jag måste allvarigt vara ett fall för shoppaholic kretsen.
Jag Var sjukligt missnöjd med mitt brun svarta hår, det påminnde mig alltför mycket om mina dystra dagar som missbrukare. Så nu är den ändring igen trots risken att bli flintskallig.  (Men det finns ju faktiskt peruker.)

Men nu njuter jag av Raubtier och kikar biljetter till metal town i gtb. Nån som ska dit?? Tänkte bjuda Enok eller jocke vi får se:) huggies!

Nytt armband





This is my new armband, hothot om jag får säga det själv. Nu steker jag och Ellen (www.majaellenw.blogg.se) Pannkakor och snart bär det av till stan där vi ska sola solarium och dra en sväng på GinaTricot.
Hoppas på att hitta något snyggt sommrigt. huggies / Elle De Wall


Jag hade världens sjukaste samtal igår!

Igår ringde jag min föredetta pojkvänn, självklart började jag stor gråta så fort jag hörde hans varma trygga röst på andra sidan. Jag tror inte han visste vem det var från början, lite osäker trevade vi på med fraserna "hur är det" "vad gör du nu för tiden". Det kändes jätte konstigt att inte fått varigt delaktiv i hans liv utan på efterhand fått reda på hur dåligt han har mått. Men han har gått vidare med sitt liv och klarat sig väldigt bra och det är jag glaad över! För hans skull hoppas jag att allt löser sig och att allt fixar sig med han och hans flickvänn. Men innomborts djupt inne i mig så hoppas jag att hon bara försvinner och att han kommer att vilja försöka ha ett seriöst förhållande med mig en gång till. Men samtidigt vet jag att han inte mår bra av att vara med mig.

Jag har stor respekt för honnom och att han själv sade "jag vet att det inte kommer bli du och jag, jag har gått vidare med mitt liv, så är det"
Det är jag även väldigt tacksam över att han gjorde klart för mig, annars går man och väntar i onödan och det gör bara för ont. Jag hoppas att han snart ändrar sig men tills dess ska jag försöka lappa ihop mitt förhållande med "Rasmus".

Jag och "Rasmus" har gått i samma klass i två år och är inte vidare bästa vänner men han var garanterat klassens "stekare". Han var på alla fester han hade alla nyaste sakerna och han kunde alla nya skämten och Vitserna. Det var han som satte trenderna innom humorn.

Han ringde mig på en fredags kväll och undrade vart jag var, - taggar du för fest?! . Jag satt hemma och var osminkad och äcklig. - Nja jag vet inte, blev mitt svar. Jag ville bara skrika JAAA klart jag kommer! men jag ville inte oroa mamma med tanke på allt blåsväder vi gått igenom. Men "rasmus" är envis och jag kom iväg på fest i byn bredvid.
Helvete vad skönt det var att komma ut och träffa vänner! Det var varmt och skön stämmning, han satt ute på balkongen och rökte. Va söt han var , riktigt längesedan vi syntes senast. Förressten var det vinter och jag frös som bara den.

Men nu börjar filmen så ska kila iväg kan berätta mer senare (kvällen avslutades mycket muy bien!)
Nu blir det down with love på svt1 TJA!



Nu möblerar jag om igen!

Nu möblerar jag om igen! Så ursäkta röran men snart blire bättre.

Lite musik here it goes-

Kent – LSD, Någon?


Lite nostalgi, 13 maj 2011

Här sitter jag i min "one Piece" leopard dräkt och lyssnar på Peter Orrmyr i bigbrother radion. Ganska soft morgon fast att det regnar och är dimmigt ute, i vanligt fall brukar jag vara medicin bakis vid den här tiden men inte idag! Kankse är det för att min kropp börjat vänja sig eller kanske det är placebo och jag har börjat inse det? Ja det vet man aldrig.
Jag tänker på tiden i skolan ungefär sexårs till fyran, då man kunde fråga chans på den sötaste killen i klassen, Va lätt de va! Varför har vi avvecklat det systemet!? Varför ändra på ett vinnande koncept lixom?..Allt ska bli extra krångligt när man blir tonåring, man måste stå ut med att man är tjockast i klassen, störst näsa, att dela uppmärksamheten med tretton andra tjejer som syns och hörs. Att alltid vara sämst på proven och att alltid vara klasens madrass.

Nu lyssnar jag på VNV nation illusion det var min kusins låt, Emma dahlberg, Det var hennes bror emil (även min bästa vän) som tipsade mig om låten. Här är den enjoy.

http://www.youtube.com/watch?v=mVf2EeTMNJo

Man blir prövad , kanske är det meningen med livet? Att bli så hårt prövad att man dör innombords men man överlever. Men vad är det då för mening.
Tankar tankar och åter funderingar, jag vet ingenting om vad som kommer hända mig i framtiden. I natt funderade jag på att hänga mig i skogen i det här blåa repet som alla svenskar äger. Men i morse hoppades jag på en framtid med barn och lycka. Kanske lever jag länge eller så blir jag påkörd i efter middag. Life is short so why be ashamed?

(Bild lånad av Jonathan döden axel)


Niklas

Det finns en person som jag aldrig kommer att glömma. Det är min första kärlek som gjorde så gott men samtidigt så ont.

Jag kommer aldrig förlåta mig själv men jag kommer att göra allt för att få dig tillbaka. Kommer du ihåg vårat löfte? "om båda är 40 år och singel, då gifter vi oss"- "Du är chokladen i min godis påse, det dyraste och godaste, jag sparar det bästa till sist".

Alla låtar som påminner mig om dig, våran tid tillsammans. Du ska veta att jag är medveten om alla fel jag gjorde, och om jag bara visste hur det var att vara utan dig hade jag aldrigt handlat så.

Gör inte som mig, jag är bara ett exempel på hur livet faktiskt ser ut.
Jag är inget offer jag har själv satt mig i den här situationen och hur jag tar mig ur den, ja..om jag det visste.

http://www.youtube.com/watch?v=6Ux6SlOE9Qk

Det är vår låt och kommer alltid att vara. Niklas du är älskad av många.


Svar om mina bröst

Hahaha Ja du "ante" det undrar jag med!
Grejjen är att när man svälter sig osv så försvinner dom, men sen har jag aldrig  haft speciellt stora heller men om du läser i tidigare inlägg så ser du att jag ska till thailand och göra bröstförstoring. ;) Där har du nog ditt svar kram

En förlorad frihet.

Block 44  beskriver mitt liv ganska precis. Jag kan knappt kolla på filmen för jag får sån tung klump i magen som gör det svårt att andas.
Här är musiken-

http://www.youtube.com/watch?v=q-t-wWZCvxI&feature=related

Det gör riktigt ont att se hur endel av mina vänner kommer att sluta, det skär i mitt hjärta att inte kunna göra något. Den ända personen som kan ta sig ur ett beroende är missbrukaren själv. Jag har ångest varje kväll, när jag ligger i min säng och alla jobbiga tankar kommer. Tänk om jag hade kunnat rädda Mac, var det mitt fel? varför fick jag inte säga hejdå.
Finns han fortfarande ,ljög hon om att han var död för att rädda mig att gå under medans jag fortfarande var i hans grepp. Ville hon mig väl, räddade hon mig. Varför kan då inte jag göra något.
Det tynger mig, Jag fortsätter skriva senare, just nu måste jag Andas.

Titta va fint de VA


ÅNGRAR MIG!

fy fasen vad jag ångrar att jag färgade håret brunt! Vad tänkte jag med!? Iag är jag sjuk så jag orkar inte blogga men en bild kan beskriva misslyckandet.


Ärligt talat så färgar jag tillbaka till blont så fort jag kan!

Här var det lunch!


Vänta nu, va?


Nääää!

Självklart så blir håret missfärgat! Jag är typ grå grön! Jaja vad gör man åt saken?...Köper ny färg och ser glad ut. vanliga fall skulle jag sagt "ringa mamma" men jag har ju egna pengar nu, stolt!
Men ärligt talat så fan va sur man blir! Jag  har lagt ut pengar i onödan och det är inte direkt så att pengar växer på träd. Eller gör dom de? Vart isåfall jag skulle mer än gärna ta del av den drömmen!!¨
Nu surar jag och tittar på big brother i min nya "one pice" leopard dräkt.


Färgar håret"pirriiiit!"


Hej då blondin ! Välkommen brunett!

Fuskar med dieten ajja fy på mig!


I det underbara sommarvädret (fullt med avskyvärd pollen) måste man ju få fira att jag faktiskt är lite snygg ibland. Och då firar man det med att vräka i sig onyttigheter så som apelsin jos och Jacky choklad puddig.. :( Men det är ju så gott! Har börjat gå osminkad oxå Big change!"
Nu trallar jag ut i solen igen! Hoppas du har det lika bra! (Kommentera för tusan!)


Plastik kirurgi i Thailand



Ja det var ju bara lite pinsamt att jag kan NOLL engelska!

Jobbar på Cancern



Ja här ligger man och suger i sig cancer, lyssnar på p3 och njuter av livet. Inget är problem förutom..........

Handlade lite på stan=Dax för förändring!

Jag inviger mitt nya liv med lite lyx- Hårfärg.
Nu blir jag brunett imorgon blir det till å köpa linser! Nu slänger jag mig i soffan och vilar min lata rumpa, jag har ju faktiskt motionerat så jag har träningsvärk i höfterna! Kram och god natt

spana in mina nya skor!


KAFFE RAST

Nu tar jag ett kort kort kort uppehåll medans jag fipplar med andra saker!
Naglar och bränna ska fixas löshåret ska i sen är jag igång igen!
tack för att du läser min blogg!


Störtsköna Jygga!


Svårt att förklara för er som inte känner min familj men om jag säger så här, det här är en klockren förklarning på mammas man. Helt AWESOME så länge han får sin dagliga dos av clas Ohlson.
Ja och Små stads liv också för den delen.

Nurse Lovisa


Syster bus!
Glass och blåsfisk med busfröet Lovisen Fisen! Ja vette tusan allt du och jag gjort, sjukt underbart att kunna vara barn med någon som är lika knäpp som jag. Ja Jusst det- Ätit katt mat, plundrat mac Donalds på socker, cyklat med tre andra dårar genom staden på samma cykel, haft mat/mjöl krig, retat stora syster, haft fis kalas med fisar och serpentiner, lekt sönder barnens hus så ALLA tittade på oss, och så mycket mer! Vi är inte riktigt kloka du och jag, tänker du på samma sak som jag B1? JAG TROR DET B2!


to days faceLook


All Cred Till Kissies blogg! Nog kan hon fånga sina läsare allt!
Här är lite soft make till vardag LUMENE är värd varenda krona bra för huden med. Nu sitter jag resten av lördags kvällen och bloggar lite. Taggar med ett stort glas isthe och en banan.


Idag kommer mamma med familj!

Jag hoppar av lycka Idag kommer Mamma Jörgen och Lovisa och hälsar på mig!
Och som jag har längtat!
Klockan tolv beräknas dom vara här och tills dess har jag vel hunnit smälta av all iver.
Happy Hippe!

Frukost idag är - Två finncrisp med smör, två koppar kaffe utan socker och mjölk. En banan och vatten.

Jag kanske fuskar lite med "två" dieten idag, jag börjar seriöst på måndag istället (fniss!).

kram så länge!


Lovisen fisen och ellan prellan systrar förevigt<3 LOVE U!


Emma Dahlberg

hej emma♥ det var så längesedan jag skrev här nu att jag var bara tvungen att sätta mig vid datorn igen. Jag tänker på dig i stort sätt varje dag. Det är mer sällan nu och det gör lite ont när jag kommer på att jag glömt be för dig. Jag vet inte varför jag tänker på dig så ofta, kanske var du en person som berörde mig ...extra mycket, din historia som är oförglömlig eller kanske det var för att det inte är ofta man ser änglar på jorden. Du hade ett stort hjärta och det skär i mig att ingen såg hur fruktansvärt tungt det var att bära. Detta ord ångest. Så billigt att använda när man inte vet betydelsen, det gör sprickor i asfalten och tvingar oss ner på knä. Jag kommer aldrig förstå hur du hade det, men jag önskar att jag hade kunnat funnits där. Emma jag vet inte vad du var men jag vet vart du är nu. Ditt minne tynger mitt hjärta men det gör mig stark för jag bär det med huvudet högt.


Fyra nya döda i Härnösand..

Äntligen har jag masakerat fyra kilo! Jojjo bantning och kräk beteende tog mig ända ner till hela 64,2 kilo. En bit på vägen iallafall.
Jag har börjat fundera på vad jag faktiskt utsätter min kropp för, ena dagen äter jag som att det vore den sista och andra svälter jag mig som att jag satt i polens koncentrations läger.
 
En jojjo bantning som töjer magen som ett gummiband, Det märks att det inte är bra för kroppen. SÅ NU ÄR DET ALLVAR!
Jag mår inte bra av att vara sälbelagd med fyra lager vinter päls och tretton extra muffins kilo. 

Här är min utgångs vikt- 64,2    datum:  6/5
Min mål vikt är att i nästa vecka gått ner minst fyra kilo.
Har du något tips förutom svält och the metoden? Kommentera gärna!

Tips på gå ner i vikt metod?
Kommentera!


Varning för spruta-ägg-i-ögat flugan.


Vad fruktansvärt äckigt!
Det här stog i Expressen idag och usch fy och blä! Nu skaffar jag goggles for life!

Parasitflugan älgens nässtyng, eller på latin Cephenemyia ulrichii, liknar en humla och brummar nästan lika mycket.
Den sprids genom att flugan sprutar in sina larver i näsborrarna på älgar. Där tar sig de hullingförsedda larverna ner i svalget på älgen.
- De kan leva upp till ett år där och sedan när de är fullvuxna hostar älgen upp dem, berättar Niklas Johansson, biolog på länstyrelsen i Jönköping.
Nyligen gick något uppenbart helt fel i Dalarna. Malin Hallgren från Bjursås utanför Falun fick ögat nersprutat med fluglarver och med hjälp av familjen och örontops kunde hon plocka ut 30 fluglarver ur ögonvrån.

Här finns hela artiklen och den är värd att läsa!
 
http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2425623/har-ar-flugan-du-inte-vill-se


Två Dieten Fortsätter!


" Två" Dieten fortsätter dagens lunch blev två deceliter pölsa på jämtlänskt vis. Men saker är den -jag är norrlänsk- Så hur i friden skulle jag kunna veta hur man tillagar den då?
Jag kännde mig riktigt blåst när jag påtade på i köket.
Men tillslut tog jag fram stora stygga gaffeln och mosade allt
Resultatet blev en soffa liknande hundmat, men det funkar det med, nu pysslar jag lite med test bloggen sen ska jag till Pro Screen och ett eget telefon skal. Japp japp Elle De Wall !


Idag är jag superduper galen

För det första så måste jag erkänna att jag börjat bli "tant", jag uttrycker mig i ord som : Super Duper- fräsigt- Tjeckt- tufft- knasigt- tokig- dax för- osv..
Men ja, varför inte? Allt kommer ju tillbaka så snart lär de vara mode.

Jag blir Riktigt irriterad när saker inte blir som jusst Jag vill, ett exempel är att den rullande raden högst upp på bloggen innehåller en kryssad ruta istället för bilden med text jag har lagt in i kodmallen. Så Istlället för att slå datorn sönder och samman så väljer Tant Elle att åka till änge och ta en kopp kaffe.

Hej så länge / Elle De Wall
ps. Det haglar ute..KUL

Favorit i repris

Små obetydliga saker växer till berg. Det klara vattnet sköljer över mig och fyller mig med smuts.
I mitt blod finns det svarta bubblor, små hål där satan växer sig stark av varje andetag jag tar.
En sekund en minut en timme ett liv, en oönskad vistelse, en prövning som är ämnad för att misslyckas.


Ego tripp


MAXimalt mumms


Idag skulle jag på Storsjötappen, det är en bloggivnings central så jag var tvungen att äta innan så jag inte skulle svimma och bryta näsan elelr nåt- de vill man ju inte.
LUNCH!

Så när jag kom dit var det väntetid och då frossade jag i caffelatte!
Det var hur skönt som helst faktiskt, super trevlig personal "så nu gör jag reklam för blodgivning!"

Så kom igen och gör något gott du med! Helt gratis och du kan rädda liv, Ha En awesome dag/Elle De Wall

4/5-2011


Blod skänkes

God morgon!
Idag ska jag nån stans och ta prover på mitt blod, lite läskigt men det funkar nog.
Det behövs nog till operationer osv så..alla kanske ska lämna nån liter. HAHAHA det låter helt jätte konstigt men det behövs faktiskt!

Lite lat och skriva nu på morgonen med tanke på att jag tog några Terralen(som medicin) i natt och man blir lite småsmå bakis.

Hej så länge! /Elle De Wall


Bring me the horizon

http://www.youtube.com/watch?v=ltbt9MaepFY

Vad får dig att gå vidare?

pic- kors


Mustach kampen!Titta pluffset!



Nu säger jag bara så här, hej då runda ansikte!

Jummie!


Finncrisp med pepparrots cream chees och vindruvor. Kalorier= ingen aning dont cere

Woop Woop!

Nu händer det saker i bloggen! Jag har även fått lånat en Kamera av behandlings "Pappan" så nu blir det snart mer intressant!

WoopWoop och kram så länge/Elle De Wall

Somnlös inte okej!

Vet ni hur länge vi sover igentligen? Det är riktigt obehagligt när man är sömnlös och på några minuter blir huset helt tyst och dött. Personen i rummet bredvid är inte närvarande utan är på något annat ställe i drömmarnas land. (fine lät mesigt men du fattar!)
Timme efter timme det enda som hörs är vinden som drar i genom träden.
Kusligt!



Japp då var det dags. Bort med alla pluffsiga säl kilon!
Meny för dagen är-
Två bröd finncrisp med philadephia ost(?) Två koppar the och två skivor skinka.
Fem Köttbullar två matskedar smör. Och två glas tranbärs juice.
Svarta bönor med lök och feta ost, och kött med smör. 

Och som grädde på moset två timmars MOTION!
Jag vet att i tidigare inlägg pratade jag om hur fjantigt det var att äta lite och blogga om sin vikt men jag har börjat fatta Varför man gör det.
Detta är min egen diet och jag har döpt den till två dieten (fyndigt va!).


Kram / Elle De Wall

Ärligt talat nu hur lång tid har jag kvar?

Jag gör mer skada än nytta här i behandlings familjen. Jag skadar människor som bryr mig om genom att prata med människor som behöver hjälp.

Även om en människa ljuger (inte jag) så är det sanning för den personen just då. Hänger du med?
Då "grannen" kan ljuge i mig vad som helst, för just då är det sanning för honnom. Och om man behöver ljuga för de som bryr sig så behöver man hjälp. Om man ger upp hoppet på en person så har personen ingen chans att visa sig bättre. Det är precis vad som hände med mig, och även om jag blir ren, frisk eller snyggare så har de personer jag mött tidigare samma uppfattning och dömmande åsikter om mig.


Imorgon upphör mitt osunda ätande- BIG NEWs (eller inte) jag är socker beroende över ätare som har slut på dopamin och serotonin som gör att jag äter för att jag ska fylla ett tomrum som inte finns.
Jätte kul....
Nu äter jag mitt sista bröd och säger god natt!
/Elle De Wall

Anti depp

Min dag vart inte så pepp som jag hoppats på men jag har kommit på en grej som glittrar min grå vardag.
Om man äter anti depp mediciner och låter bli att äta på två dagar så lever man i den vingliga oregelbundna spiralen.
Som att bli -dagen efter hög- av att man svettas när man går med matkassar upp för en trappa.
Man blir lätt som en fjäder och två centimeter från ansiktet är igentligen en mil. 

Twirl twirl beautiful girl died in her stupid drug world.



Jag har ingen ork att skriva just nu, begrundar mina synder.
 

Aldrig varigt tillsammans betyder att det inte kan ta slut. Eller??

Jag förstår inte riktigt, J du och jag var aldrig tillsammans. Jag har inte "dumpat" dig för det kunde jag inte göra för att DU inte ville bli tillsammans. Hur i hela friden kan du försöka ge mig dåligt samvete för att jag går vidare med mitt liv?

Jag trodde på en framtid med oss men ibland räcker inte det till.



Jag är ganska pepp idag faktiskt!
Trots tjaffs hit och dit. Jag har träffat en "vänn" han är ett as som utnyttjar tjejer och sen sprider skit rykten om dom (har jag hört). Men jag tror att alla människor förtjänar en chans och ditchar han mig så ditchar jag han tusen gånger om.
Det blev riktigt tryckt stämmning här i huset när jag sa vem det va!
Jag var riktigt pantad som ens pratade med honnom och han har förstört liv hit och dit.
Men vad har inte jag gjort då? Jag är precis likadan själv !
"du är här för att bli frisk och byta vänskaps krets!" Ursäkta? jag kan ju inte byta vännskapkrets om jag inte får chansen och ja helt ärligt-

WohooowoOOOhooo!kåt bock




Big brother sätter sig verkligen i skallen!

Jag vet itne hur jag ska säga det här men eftersom det är min blogg och du självmant valt att läsa den så, here it goes- som alla kanske redan vet så är jag lite player. Jagvet as fjantigt att säga så på en blogg men det kommer mer.
Igår när jag Ellen och Rasmus var nere i Nälden på maj brasan så fick jag veta vilka som var lika player som jag då kunde använda. (rått ord men sanningen är hård). Men tror du inte att vad ska jag kalla han hmm.. Tor ! tror du inte att player Tor har världens sötaste och snällaste kompis med sig. Tor är smal och fjortis boy medans hans vän är bara litelitelite större (alltså perfekt) med axel långt hår och lite rocker skate typ. Hallå! allt är upplagt för att bli fet fail!
Vilket fall så har jag insett att olika städer = olika sätt att "ragga upp" men det känns som att min teknik lyckades hålla även här med tanke på att kvällen avslutades i armarna på en söt satanist.

OVÄNTAT! Jag visste ju inte att han var satanist!
Men endå, det är nog mer synd om honnom som hånglat (blä vilket klumpit ord!) med en kors bärare.

Men det är ganska tråkigt att man ska börja tycka om sina leksaer när man vet att man inte får ha dom mer är en månad. FAN Å!



RSS 2.0