jamen då ligger vi på lat sidan igen då!

nu är det så att jag ber om ursäkt för den brutalt kassa updaten!
Men jag drar till tyskland nu i två veckor och laddar upp batterierna. En hel vecka med fantastiska dagar pch härligt folk förgyller livet! Men tills jag kommer i närheten av en dator, kramar!

bajs

livet e bajs ibland :D


Svälj min bittra ångest och den tunna lufen är ett minne värt att sträva eftert

Status just nu -
Iklädd stor tjock tröja befriad från alla skadliga föremål, med en stor kopp vatten och musik som ger mig lugn.
Kommer jag någonsin att bli frisk? Det är så många tankar som ilar genom min kropp just nu. Kommer jag få någon att acceptera min oro?

Minsta lilla misstag just nu kommer att tvinga tillbaka mig till låsta dörrar och total avskiljdhet från omvärlden. Minsta lilla misstag kommer att ta mitt liv till en annan värld där vakuum bestämmer reglerna och du är inte där.
Det misstaget som är så litet orsakar något så stort att ingen någonsin kan förklara vart det slutar.


ber om ursäkt för den krassa updaten!

Jag har faktiskt inte ens tänkt något på bloggandet! Livte bjuder på så mycket annat att det skulle inte få plats att dela här. Just nu sitter jag hos dennis igen och väntar på,.ja ingenting. vi bara är :)
Hade tänkt skriva lite om piercingar och hot body pyntning men mja, lite hinner jag vel med!
fast nej det gjorde jag inte hahaha jag skriver mer när jag kommer till valne! tjaråå!

Färgar dreadsen!

Jävbla bajsmacka att kameran är borta! Hähä ja expert som jag är så har jag lagt den på ett as bra ställe för att jag inte ska tappa bort den.
Just nu sitter jag på allmänna datorn i behandlingsfamiljen iklädd morgonrock och ett kilo hårfärg i dreadsen som är uppsnurrad i en knut mitt på huvudet. Riktigt skönt att bli av med den här en mil långa utväxten jag hade. (Jag känner mig sjukt ofräch när håret inte är färgat!)

Idag har jag hunnit med så mycket! Jag vaknade kring nio och mysade med "D" sen trallade jag ner och hängde tvätt, slängde in en ny maskin, vek tvätt kokade makaroner tog fram frukost som bestog av jordgubbar kaffe "jågurt" flingor grapefrukt bröd ost och skinka. Sen vädrade jag huset , matade kaninen och kycklingarna i stallet och sen gick jag upp och gjort ett nytt tappert försök att väcka den djupt sovande svammlande pojkvännen jag har. Snacka om att man blir glad när det första han säger är ööööhh aah JAA! Och sen slår han upp ögonen och säger hej. Ett stort leende prydde mina läppar säger jag bara!

Vi badade och hade en helt awesome dag! Mer vill jag faktiskt inte säga här på bloggen för det livet med dennis är aningen privat.

 
Det är rent av tortyr att gå två trappor ner till tvättstugan, det är kallt golv och man blir blöt om händerna när man lyfter den hundra kilos tvätt klump från maskinen till tvättrummet. Jag glömmer alltid att hänga tvätten ner i från och upp så jag måste krångla mellan alla kläder för att komma åt dom minimala små linorna, trosor och strumopr ramlar på golvet och så böjer man sig ner och en tröja smetar av allt smink så den är bara att tvätta om. Det är så typiskt!

Min prioriterings lista från och med nu-
En radio till tvättstugan!

Jag passar på att ge en update medans "D" är i duschen

Kära dag bok, idag har jag.. ELLER... FUCK THAT SHIT!
Livet suger svettig svamp pung ibland men tack och lov så är det inte totalt mörker. När jag vaknade idag kännde jag absolut ingen motivation att kliva upp och klä på mig. Till vilken nytta är det att ens vakna? För att traska omkring i spån och tugga i sig en massa som har benämningen mat och sedan få ångest för att med vetskap om vad man sätter i sig så blir man bara en levande bomb.
Så snygg att barnen skriker med full hals "Ett Spöke!!" så fort mitt bleka ansikte skiner upp i hallen. Det är så rart med barn för grejjen med dom är ju att dom faktiskt talar sanning. Jag är i mina bästa år, 18 för stor för att glida omkring på byn, för stor för att vara "cool", förstor för min bikini(förutom brösten) visste du förressten att jag måste köpa storlek large på bad trosorna och xs på biki överdelen? Det är så jätte kul när man kommer till kassan och kassörskan tar det övertydligt som att jag skulle vara döv-det här inte är rätt , det är large på trosan och xs på toppen. Alla små söta blonderade fjortonåningar kollar på mig och fnissar lätt. Samma när man köper cigaretter nu för tiden, vad är det för maskin man stoppar in ett kort i och helt plötsligt trillar det ner ett paket i nån låda? Hallå? för det första vad var det för fel på det tidigare systemet? Man fattar ju inte alltid vart kortet ska in och vilket håll den ska åt! Och hur kan dom vara så dumt placerad?! Mitt i gången! Så står man där med rumpan i vädret och blockerar gången för alla blinda pensionärer så man blir ner sprungen. kortet flyger ur handen och så ska man böja sig ner och så spricker byxorna som förövrigt tog tv timmar att klämma i sig för att man bums skulle ha xs när man igentligen har large. Det är faktiskt inte så jäkla kul att gräva bland storlekarna och gå och fråga "ursäkta finns dom hör i större storlek" så kollar den söta kassörskan som skulle kunna kläma ner sig i ett ben på dom byxerna som kräver enorm plats i garderoben på mig och ler och säger nej tyvärr det är dom vi har.
Nej men vilket neggo inlägg det blev..
Nu ska ja´g krypa ner i sängen bredvid Dennis och må gott, tack och lov att jag tr'ffade den människan! Annars vette fasen vad jag hade gjort, legat hemma och försökt mig på fettsugning med dammsugaren kanske??

obetydliga tankar

Den andra sidan av myntet, vilken är det som är sann. Vilken är orginalet och är det den sida du ser.
Ytan är tunn men många hemligheter är väl gömda och bevarade under ett lager av hårt skal tillverkat av dig.
Du skapade det här. Vart är du när restena av ett misslyckat projekt är en fara för de inblandade. När är det dags att vända blad och leva med dina minnen.

Just nu känner jag mig så fruktansvärt depp, jag har haft en helt underbar dag med min pojkvän och ändå sitter jag här och gråter över en person som gjort mig så illa. Jag får riktiga skuld kännslor. Jag hoppas för allt i världen att han inte läser min blogg.
Jag försöker vända allt för att vårat förhållande ska funka, hade han skrivit så här på sin blogg hade jag trott att det var mitt fel. Att han inte var lycklig med mig allt bara snurrar just nu.

Glädjen borde flöda men mitt liv börjar kommer i kapp mig.



Just nu spelas -


Undergång


Menade du orden, lämmnade dom dina läppar fyllda med värme och ömhet ljuv som sammet. Ångrade du allt i sista minut när du insåg hur värdefullt ditt liv var?
Var det mig du tänkte på när dina sista andetag lämnade spår här på den dystra jorden?
Många gånger hatar jag dig, jag gör det än i dag, jag hatar dig så mycket att jag skulle kunna ta tillbaka dig hit bara för att du ska få känna den bittra smaken av ångest igen. Att du skulle tvingas räkna mina timmar av tanke till dig, du skulle fått torka alla tårar och smeka mina trasiga armar. Jag hatar dig för att du kom oinbjuden in i mitt liv och fick mig att känna den äcklande kännslan av att vara någon och att ha något att leva för. Jag hatar dig för att du lämnade mig här. Jag kan aldrig få någon att förstå vad vi hade, vad du gjorde mot mig, hur den sprängande kännslan i mitt bröst är så fort jag ser en parkbänk.
Skulle du leva kvar med bunda fötter och armar när du har ett mål att nå, skulle du kämpa för att andas när syret tar slut.






Att inte få andas när man behöver luft är den värsta tortyr. Jag ser havet men får inte skölja mitt torkande svalg. Jag ser allt men får inte röra.
Nya dagar kommer och går, att kliva upp och hoppas på att vara ett steg närmare ett liv när jag vet att jag för varje skratt dras jag djupare och djupare ner mot samma öde som jag är menat för.
 

Livet ät rätt så awesome

Herre JÄVLAR!
idag var jag hos barnmorskan i krokom och blev skrämd! Som fan!
Jag skulle skaffa p-piller eftersom det inte längre växer spindelnät melan mina ben och då är det nämligen så att jag kanske har varigt aningen slarvig, men tack och lov så räknade vi fel! jag är inte med barn!

Nu sitter jag hos dennis igen och lyssnar på när han och Pontus (dennis bästa vän) leker med gitarren. Jag har förövrigt sveriges sämsta stavning så ha överseende ;)
Nu ska jag och dennis och pontus äta pasta med KÄTSJUP!

Här är min drömm man! Remi !




Bloggar från en sovande dennis dator

Just nu sitter jag ochväntar på att behandlingspappan ska komma med min medicin, jag fick godkänt igår att sova här, woho! Det lönar sig att bete sig här och tjat är inget som är att rekomenderas. Orubbarare personer finns banne mig inte.
Det ör lite läskigt att vara uppe den här tiden ensam, alla sover och ingen är vid medvetande för vad som skulle kunna hända, ja issförstå mig inte nu jag kommer inte att huga ner hela familjen med en rostig smörkniv aldrig i livet! Men jag menar, när jag ligger och sover, finns det folk som är vaken då och kan se mig? Ja jo dum fråga med tanke på att jag har haft vak i en vecka för att jag inte ska dö i sömnen men endå. Nu när jag är frisk, Alla dom som jag är skyldiga pengar, alla som jag har sabbat livet för, han som jag överdoserade som fick en kniv i magen av sin bästa vän, tänk om dom skulle komma och hämnas på mig.
Tack och lov att jag är här och att dom är där.
Jag fick ett samtal i förrgår (lördag?) där någon ringde mig på dolt nummer, - TjaaH! vart är du? jag är i gävle vart har du tagit vägen?!
Jag han inte reagera förns jag bara skrek rätt ut att han skulle låta mig vara och aldrig ringa mig igen, jag har ingen aning om det var en fel ringning men rösten lät skrämmande bekant och jag får fortfarande rysningar när jag tänker tillbaka på det, han har mitt nummer. Hur många gånger har inte jag bytt nummer för att slippa alla gamla idioter? Jag antar att det blir igen och nu vaknar dennis så jag ska krypa ner i sängen bredvid han och må gott. God morgon natt bloggläsare //Elle de Wall

min statistik=fattiga lik

Blogg uppehållet är över! Nu kan jag inte hålla mig från att skriva det killas i fingrarna så fort jag ser en dator och shit vad jag låter nörd...
Igår spenderade jag natten i en trång varm liten nittis säng med min pojkvän Dennis. Det var så skönt att äntligen få vakna i hans varma armar! Det är regler här på hemmet som säger att inget övernattande för en det gått en månad tillsammans, och så fort det gick! Men vilket fall måste jag säga att jag är riktigt nöjd med min fångst. hahah nä nu låter jag bitchig, det jag ville få fram är att jag är lycklig, helt till mig för han är så fin.

Så mycket gullit och smörigt man kan skriva i ett och samma inlägg, haha ja men du förstår.

Nu ska jag och "familjen" åka till deras stuga, fast ja..stuga är vel att ta i mer av ett slott(?) Jag tar med mig kameran så kommer det in bilder när jag kommer hem på söndag. Det är ju en evighet tills jag får träffa Dennis! Och datorn okså för den ruttna delen..Jag är banne mig en dator nörd men jag vet fortfarande inte hur man kopplar i musen i datorn så än kan jag räddas. ;)

Ja just det! har du märkt den nya dropen jag har fixat? Det gråa kategori systemet ovan. Tyvärr har jag inte hunnit fixa så att den fungerar men det kommer.

Hej så länge /Elle De Wall

Snus porr och brännvin


En låt som jag snöat in på, Afasi Filthy en sjukt bra grupp som skulle kunna få vilken utomjording som helst fatta vad sveriges gråa vardag består av.

Just nu är jag klädd i en vit warp hoodie (utan luva vad heter det då??) med guldiga detaljer och svarta tunna strumpbyxor känner mig riktigt mjukis i dag.


hahahaha! jag videobloggade lite



Den riktiga filmen kommer senare när jag listat ut hur man lägger in ljud osv. Majonett sminkning blev det denna gång så a, detta är ett test inlägg mest;)

testar lite nya saker till html koderna

låt mig uttrycka detta ärligt och sakligt det går åt helvete, japp! men en kopp kaffe gör ju susen!

RSS 2.0