ett litet uppehåll

självklart kommer det små updates om nån vecka, men nu ska jag till min familj i nån vecka och sen kommer flytten ta det mesta av tiden. Så nu ska jag krypa ner bredvid min älskade make och få en god natts sömn så önskar jag er ett riktigt jävla bra liv. Kramar Från Elle de wall och Dännis

nej nu hade jag inte tid att blogga

--för jag har fått brev av fröken polisen som jag måste läsa. Jag måste bara erkänna att det är som ett berg har lyfts från mina axlar. Jag kan andas igen.

Otur eller rentav dum?

Självklart ängnar jag den lilla fritid jag äger åt bloggandet, designen har jag lagt åt sidan för det tar på tok förkmycket tid! men ialla fall. Jag skrev ett inlägg om hur man skulle göra sig extra fräch till jul helgen när man ska krama alla släktingar och andas i ögonen på varann (!?) VILKET FALL!- här har ni min "fixajulen förberedelser" jag bloggade istället för att noppa ögonbrynen, jag hade inge barnolja att gnugga frasigaläpparna så jag tog lite balsam och haoppades att det skulle funka typ lika bra. Fast det gjorde det inte. Jag rakade mig under en arm för jag trängdes med mig underbara man där inne och det satans dush drapperiet smög upp och suprisade min nog så kalla rumpa med ennu kallare och hämskare drapperifan. ! jag borstade tänderna men någon tandtråd fann jag inte så jag har vel åtti kilo tandsten nu som jag kan lägga ut på blocket.se . Jag han därimot att platta håret i tid, eller jag och jag det var faktiskt Dännis som gjorde det när jag typ sov framför teven. På julaftons morgon vaknade hela familjen med ett leende på läpparna och med rosiga kinder och nyvakna ögon log vi under den rofyllda frukosten. Eller???
Jag kom på att jag inte ville ha platt hår för jag ser ut son en bajskorv då, så jag var sur. Dännis kan inte vakna på bra humör om han inte får vakna när han vill dvs typ klockan 18.00 lagom till framdukad middag. och ja julfriden kan man vel säga är ett minne blott. För att göra min snorunge till man lycklig så fick han öppna ett paket (efter att han i vrede hade rivit köket för han inte drack oboy) han fick ett par harems byxor. Vilket fall vi kom iväg och inga blev skadade under skrik och domderande av hämska fröken Elle De Wall som gärna vill packa tetris modellen.
Tillslut! så kom vi fram dit vi skulle vara och jag kännde mig ful och äcklig. Jag hade dessutom en vit klänning men packade bara en svart bh och jag gömde strumporna så jag fick låna av dännis istället.
Det var så söta tjejer där och alla var jätte trevliga, god mat och jag hade ont i ryggen, bitterfitta som jag är (hämska jag) så bet jag ihop och tyckte ändå att kvällen var ytterst underbar. :) 
Sen nästa dag så fick jag reda på att det var inte alls den sida av släckten som var stor och att vi idag skulle träffa den. Fine det var ju mysigt och inte så stor släkt hade min underbara blivande make sagt.. Dom kommer från finland i say no more. Men nu ska jag upp till valne och hämta kläder brb!<3

Osminkad

Självklart går man osminkad på jullovet Right? :D

Lite fix för att bli julfin!

Självklart så händer det en massa saker när lilla elle är i farten, vi kunde inte åka tidigt idag för det är för halt och Linus Dännis bror är tokförkyld, så vi åker i morgon istället, MEN HEY! jag är bara glad för nu hinner jag fixa dom där detaljerna som gör en så mycket fräschare och finare på självaste julafton.

1.    Utrota marsvinen under armarna RAKA
Vaxa INTE, drar du fel så blir det siiktigt stora blåmärken. Och glöm inte att smörja in dig efteråt med en vanlig hud salva, Eksem under armarna ser inte snyggt ut, Mokey style?

2. Noppa ögonbrynen
Raka inte! För när du sedan kletar foundation i ansiktet så ser det ut som en drös pormaskar, Ich.

3. Måla naglarna
Neutralt nagellack är jätte frächt, jag valde ett tunt ljusrosa med lite glitter rakt över.

4. Bort med finnar och frasiga läppar
Det gör du bäst genom att blöta en vanlig Froté handduk i ljummet vatten och en LITEN droppe barnolja. Gnugga i cirkelformade rörelser runt mun och mellan ögonen.

5. Borsta tänderna noooga så ALLT gegg och plack försvinner
Glöm inte att använda flour vatten.

6. platta håret (i lugn och ro så det blir bra)
Spraya INTE. Ducha håret och låt det torka. Platta sedan och låt det vara helt produkt fritt. Om du använder vax eller liknande så formar sig håret när du sover. Morgonfrilla.

 

 

 

 

 

Det syns inte så bra men det ser inte skrövvligt ut, det glittrar :)

 

Nu ligger Dännis och kollar på tven jag tror jag ska joina honnom en stund. Vi höres!


Nu är det jul igen!

Sån sjukligt bra tid på året! jag älskar julen och allt som tillkommer, slå in paket, täda ljus ståda lukta gott, mysa och bara ha det så bra. 
Så därför tänkte jag säga god jul och gott nytt år till er läsare för nu drar jag till söderhamn med min finska pojkväns familj! wish me good luck!

Så här känner jag mig just nu


Förhör hos fröken polisen.

Det gick faktiskt väldigt bra idag på förhöret., har jag ens sagt att jag skulle dit?? kanske inte föressten.
Allt angående "Micke" och våldtäckten. Jag låg vaken hela natten och kunde inte sluta tänka på vad jag igentligen gått igenom, vad jag nästan tillät han göra. Spotta och slå. Nä fy, aldrig kommer någon liknande få komma in i mitt liv, få styra mitt liv som han gjorde. Det blev bara ännu värre när jag fick se deras rektioner och komentarer, jag trodde att det var så ett förhållande skulle fungera. Hur kunde jag på allvar tro att det var rätt? Jag blir mest ledsen på mig själv nu för tiden för att jag är så otroligt dum och tror gott om alla, men man lär sig. Räddar du någon så räddar ingen dig. Its life.
Men varför deppa? När jag var klar med förhöret och kommit ut från det stela kalla rummet så skyndade jag att rota upp tele fonen från byxorna och ringde Dännis. Jag är så glad att jag har honnom! Han frågade hur det gick och hur jag mådde, han stöttar mig så mycket och jag kan inte beskriva kännslan när jag kom hem och fick en varm lugnande kram <3

Nu sitter han och spelar och jag bloggar - sköönt- inget bråk inget tjaffs inga slag eller fula ord. Det är lycka.

Det regnar pakeeet!


Så här kul har jag det nu-

Sexyfaces!
Jag längtar hem till Dännis! <3

På skolan

inte lika kul som det borde vara!
Men jag fick godkänt i matte provet iallafall! puh! Nu har jag gjort engelska prov och f<n jag gillar det inte...

Nu sitter jag och väntar på mat och blablabla:::!!

Old pic of the day!


Avatar - black waltz


pluggpluggplugg..

jag misstycker allt stressande innan jul, varför ska man göra alla slutprov just då för? Då blir det ju absolut inget julmys? man hinner inte om man ska plugga hela dagarna. Nu sitter jag och spånar igenom en bok om skelett och vart alla delar sitter på djuren kul. Dessutom ska jag göra prov i arbetsmiljö och säkerhet, biologi om atomer och ozon bajs....
så hääär kula har man då...
men vilket fall, gårdagen var underbar. Då kom mamma och hennes man och hälsade på mig och dännis. Vi gick på stan och jag fick jätte mycket fina kläder som jag ska ha på jul :D jag känner mig som en prinsessa <3 wihoo!
Jag älskar er! Lovisen fisen var oxå med JÄTTE KUL" :D
men nu måste jag plugga igen tjorå!

pepparkakshus!

detta har jag och min älskade Dännis gjort idag- enjoy jag orkar inte skriva<3
och nu blir det majs , mummms!

I mjukis brallor

Ja då är man sjuk idag igen. Jätte trist för jag älskar skolan jag går på! skit liv...Vilket fall så är jag bäst på att sätta mina egna diagnoser so here it goes!
Jag har blod i bajset så jag har cancer i magen. Punkt slut, jag har tre dagar på mig att leva sen är jag död. Tjolla hej tjolla hopp och jag som trodde att jag skulle bli klar med kategorisystemet och bloppisen. Men nej då!
idag har jag fått i min tre skedar yoghurt eller hur fan det stavas och kanske skitit trettioåtta kilo. 

 

Time to enjoy some good music
















Skit dag!

Idag har det vargit en riktig skit dag :-( det började med att jag vaknade med feber, sen blev det inte bättre när jag såg mig i spegeln. Jag hatar mitt utseende, min kropp och hela jag. Det är fel, det är inte som jag vill att det ska vara. Jag är missnöjd. Jag skriker och är elak mot alla i min närhet, det beteendet vill jag helst ut rota. Det får inte finnas. Jag vill vara den söta flickvännen med de söta leendet och mysiga närvaron. Den snälla trevliga . Inte den fula bleka med snipiga näsan som skriker och är en bitch. Jag vill inte vara sur . Skit liv ! Jag är tantig och bestämmer över mina nära, jag förbjuder dennis att vara med sina vänner jag ljuger och söker uppmärksamhet jag är inget . Tack alla som snackar bakom min rygg.

Rubrik


Woho jag fick en egen spellista på hans spotify <3



dålig update men oj jag vi har fejjat idag!

Idag gjorde jag och Dännis julfint på rummet!
Mysigt! right?;D

fika på stan med dännis

Det var så sjukt romantiskt haha liter kliché men vafan! Han fick nån tok impuls och bjöd på glass och kaffe efer allt julshoppande. Jätte sött! Nu sitter han och spelar på sitt x-box och jag bloggar, det är så bra för nu kan vi som gå på shema, han spelar och jag bloggar. Det behöver som inte bli bråk längre för att jag tycker han är osocial eller för att jag sitter vid datorn förmycket, det lixom jämnar ut sig :D HAPPYFACE

The rings <3

Jag älskar dig Dännis <3

blobb

jag är en blobb

En trött liten Dännis


EN trött liten dännis efter en hel dags skottning. Men kul hade vi! Nu mysar vi i värmen och säger godnatt för ikväll <3

Snöigt idag


Det blev ingen banangrej, det blev fruktsallad istället!

Mums!



en liten update!

bråkbråkochbajs....Men skit samma, vardagen är nog tråkig och nu är det helg :D fuun!
Jag och Dännis tänkte göra vad det nu heter,..Banan grejs :D BANANA SPLIT <3 Mumms<3
Vi belönar oss efter en heldags skottning, puh det var tungt och svettigt och nu ligger dännis bredvid mig och skrattar åt min stavning skit unge! särstavnung skit ner dig!

Vad tycks om den nya headern?

Jag bajsar på er som skiter i att kommentera! jag ser att ni är inne men varför inte lämna en kommentar??!?! surfisar!

Pic of the day!

så här ser jag ut nu :)

matlagning :D

Gissa maten när Dännis får bestämma;)
Och till det behövs----
och om man kryddar med lite kärlek---
så blir allt mycket godare :D
  • 5 dl makaroner
  • 4 dl röd mjölk
  • 1 dl grädde
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 rågad msk smör
  • malen muskotnöt
  • en nypa salt och några varv nymalen svartpeppar från pepparkvarnen
  • ev lite finhackade färska örter för garnering
  • Plus lite sirap! mums <3
  1. Koka upp vattnet för makaronerna enligt anvisning på paketet.
  2. Under tiden du väntar på att vattnet skall koka upp så lägger du i smöret i en kastrull på svag värme och väntar tills det smälter. Häll därefter i vetemjölet i smörblandningen och rör runt med en slev eller visp. Märker du att det blir allt för torrt redan från början så tillsätt lite mer smör.
  3. När smöret och vetemjölet har blandat sig ordentligt häll i mjölken och grädden och låt puttra på svag värme. Blanda i muskot och lite salt och peppar.
  4. Häll ner makaronerna i det kokande vattnet och koka dom al dente. Det vill säga att det ska finnas lite tuggmotstånd kvar i makaronerna. Tänk på att makaronerna skall ned i mjölksåsen. Ett tips är att koka makaronerna ca 1 min under den koktid som står på paketet. Häll av makaronerna i ett durkslag.
  5. Blanda nu den krämiga mjölsåsen du gjort med makaronerna.
  6. Lägg upp på en tallrik och servera gärna dom stuvade makaronerna med med stekt falukorv, köttbullar, fläsk eller liknande.


Old pic of the day!


Ego


Helt ärligt, här tror killarna att tjejer bajsar frukt.

jag höll på att dö av skratt jag trodde 4reals att dom skämtade med mig! jag är helt ärlig han skämtar inte med mig- Dennis har erkänt att han trodde sedan han var liten att tjejer bajsar frukt. WHAAATT!? hur fan tänker han då? tar vi upp frukten och putsar av den och lägger den i fruktskålen? så stoppar han den sen i munnen och mummsar gott. ??:O please....

jaaa....jomen visst"! :D

Gorillismen – Alla Gillar Brudar

överlever du härnösand så överlever du allt

Å kära lasse lindh<3
Lasse Lindh – Överlever du Härnösand så överlever du allt

Toscabulle

å jag älskar dennis! när jag kom ut ur duschen så fick jag en jätte god bulle av honnom ;D nu sitter jag och mummsar och fnissar full av lycka <3

Hitler rise of evil




Det är nästan så man tycker synd om lilla hitler.
Nu har jag och dennis äntligen kollat klart på filmen. Vi gonade ner oss efter en heldag på stan med julmarknader och ögonshopping på rusta och andra trevliga affärer. och ja, jag somnade . Jag är värdelös på att se filmer! När man sitter i matan och någon pratar om en bra film så kommer såklart frågan "har du sett den? det är den när de och de händer" då kan aldrig jag säga -ja det har jag! utan jag måste fråga är det den som den musiken spelas i slutet? det är nämligen det jag sett på filmen förtext och eftertext. Kul.



Nu sitter denis och spelar och jag hoppas att han inte märker att jag kanske i smyg..bara vilar ögonen lite ;)

skullcandy-crushers

Ear orgasm!

Är det fel på min dator eller är jag bara störd och kan inte längre med stilmall osv??

är det skillnad på min blogg? är den nya headern uppe och är bakgrunden svartröd?? HJÄLP MÄ!

Outfit


Sjukt Ometal men vafan... :P



Vanlig klänning köpt på röda korset 20:- och tshirt på hm 49:- neutral makeup foundation 149:- pale
rose.





Rukbrik


Raubtier

Jag har nog glömt att berätta att jag i höstas var och såg Griståget med Raubtier och Pain. Fy satan vad bra det var! och efteråt så duktig jag är så klämmer jag mig mellan alla bara för att få se mannen bakom den sjukt underbara rösten! ooh! jag ryser! bilder kommer upp innom kort!





Underbar låt.



Helt underbar! Jag tänker på min syster och hennes pojkvänn när vi satt i bilen på väg från övik och dom sjöng med i framsätet , de såg på varandra som att inget annat fanns., Det var kärlek mellan dem och det värmer i mitt hjärta, den lyckan det är rörande.

Old photo of the Day!


Ordning tack!

Nu börjar det ÄNTLIGEN bli ordning på mitt lilla druffsliv! Jag har hällit och drälligt överallt men nu kan jag för första gången på många år pusta ut och känna mig nöjd med allt jag gjort. Jag ångarar fan inget jag gjort, skulle jag gjort det skullle jag inte kunna vara stolt över den jag är idag, och det är jag ju!


Tökar på skolan

Jag sitetr nu i en timme vid datorn och KAN INTE längre skylla på att jag inte har tid med blaggandet. Så ja. Här får du ett inlägg.





öhm......



"Det är skillnad på Makapär och molijox"

Jag kunde värkligen inte hålla mig för skratt när Min älskade blivande make började diktera i köket igår. "Mamma det är skillnad på molijox och makapär!" Vet du varför? nej då ska jag berätta för dig. Haha tydligen så är Molijox ett ting ett substantiv en sak som en boll eller ett papper, men en makapär det är en sak som drivs av något, som tillexempel en klocka. Hahah jag förstår inte riktigt vad som försegår i hans huvud men han är nog inte så dum endå :)

Idag har jag varigt på skolan som vanligt och gjort prov och diverse saker,. Nu väntar jag på att min jätte familj ska komma och titta på rummet vi ska hyra här på Skolan. 


Sen bär det förhoppningsvis väg till Dännis som ligger hemma och sjukar sig.

Rubrik

såhär känner jag mig nu. så skiter på datorn.

Önskelista








:DF:D:D:D::D:D::D::D:D:D:D:D:::D

RSS 2.0