Avdentsmys <3

jag älskar mitt liv.



jag fick en advntskalender från mina underbara svärföräldrar :D

nattligt sällskap av den värsta- MIGRÄN

Fy satan vad jag hatar att ha migrän, det är stört att man kan på tre minuter från att vara aslycklig till att vilja skjuta sig här och nu! Det var riktigt illa den här gpngen men jag fick vara hemma idag istället. Vila upp mig  och gå tillbaka till skolan ímorgon.
Dessutom gjorde jag världens största  tabbe igår :( jag glömde min medicinväska på bussen SNAP! Så hela morgonen har jag ringt runt och försökt få tag på den. Men kundhanteringen är brutalt värdelös! So Fuck you alla gods avdelningar i jämtland!

Jag ringde även min advokat,.Det fick mig att tänka på allt som hänt gällande "micke", Alla minnen och tankar kom bara som en iskall våg över mig. Men efter två hårfärgningar och fyra vändor i duschen mådde jag bättre. Det är sjukt hur äcklig man kan känna sig.
Usch vill inte tänka mer på det, nu kanske nya läsare inte fattar ett smack om vad som hänt och eftersom kategori systemet fortfarande inte funkar är det svårt att förklara, men kolla långt tillbaka på nästan de första inläggen så finns ett inlägg som heter "Micke" nu kom Dännis hej så länge!




hemma i härnösand!

nu har jag varigt på socailmöte blablabla! här är mina katter!! <3

En cornish rex som heter simba och min syster Elin :)






en ragdoll som heter gucci :)



Ett stycke Maincoon som heter smulan men jag kallar henne limpan :P


En till cornish rex som heter tarsan men ja..hängbukssvinet är oxå en variant :)


oskyldiga gänget ;)

Hälsning från mig och Dännis

Ha en trevlig Kväll!

Jag fick lussebullar!

Idag när jag klev av bussen stog Dännis där redan i sina gula varsel(arbets)byxor och väntade på mig, hur sött är inte det!? Sen när vi började gå så trollade han fram en Lussebulle åt mig <3
Hur underbart söt får man bli? Snap vad jag Älskar den killen!
Något du kanske inte vet , eftersom jag inte skriver mycket om Min familj längre är att
- Dännis är sjutton år nyss fylt, han är straffbart hjälpsam och stöttar mig i vad som än sker.
-Första gången när han träffade min släkt var på min farfars begravning. (STOLT!)Han ställde upp hela vägen, underbara männish!
-Han följer likaväl med till advokat och till gynekolog som att handla på ica.
- och min mamma älskar honom vad mer begär man?? ;) men ja..jag är happyface!

Tillbaka i Nälden!

Nu sitter jag här igen och bloggar från Dännis kök. Idag lagar vi/Dännis mamma Fullkornspasta med köttfärssås (MUMS!)
Idag var jag på skolan, blablabla osv! Jag hittade en ny färg i hyllan som jag bara var tvungen att prova!

På skolan i väntan på....IDROTT!

nu sitter jag på skolan och väntar på att idrotten ska börja. Lite fjant pics bjuder jag på!
Jordnötsringar :D
Det regnar paket!
Jag kan hångla med migsjälv! _D

Sjukt bra låt

Här kommer ett till musik inlägg! Enjoy<3

Olle Hedberg – The Scientist

Hoppas det funkar bra så. Jag har inte riktigt fått full koll på alla html koder osv! Men har du spotify- Sök!

Nu sitter jag "hemma" och har brutalt och oförskämt tråkigt..Bläh, jag hatar såna här dagar. Det känns som att ingenting blir gjort. Nu Blir det banne mig en att göra lista! usch så här kan jag inte fortsätta!

God natt!

Promenad och spökhistorier=not so fun!

Ja jo men visst kan det låta spännande men att uppöeva skräcken själv i den frusna trattålan nälden är inte lika populärt hos fröken De Wall!
Jag och dennis var ute på kvällspromenad och gick en mörk enskild slinga genom skogen, då vi av nån anledning började prata om hemsökta hus HURRR!!!!. Jag är extremt mörkrädd och har sett alldeles för mycket skräckfilm. Mitt i all ilande spänning snubblar jag över en stor hög med häst bajs, jätte kul! jag har aldrig varigt så rädd tror jag! och jag tror att herren bredvid mig hade ganska roligt innombords! haha men nu ska jag vara med Dännis den sista tiden innan jag beger mig till behandligsfamiljen. hej så länge!
Poss! (öhm FRILLA??) ;D

Matlagning hos svärföräldrarna:)

Hej du som läser, nu tänkte jag uppdatera lite vad som händer och sker!.
Nu är jag i nälden med Dännis och hans föräldrar, vi ska laga mat och ja,.det är väl ingen nyhet men jag suger!
Behöver man bli nervis för att koka fullkornspasta? i guess!
Dennis står vid spisen och jag,. kryper undan! XD haha pinsamt?!

En diet har startat eller ja, Vi har börjat äta nyttigare. Allt socker, mjöl och så vidare ska bort men shit vad svårt det är! Det finns för fasen i skinka och ost! Illa! Så medans vi hittar en lösning så blir allt fullkorn och en jädra massa vatten! Eller ja, vem vet jag kanske börjar med "två dieten" igen ;) 
Det gav ju faktiskt resultat så varför inte?
En sak till innan jag går till min övergivna man som sliter i köket. Jag är kär! på riktigt. Det är fan helt sjukt. Tjarå!!!

Bloggar från telen

Jag sitter ppå skolan och lyssnar ppå en föreläsning om djurens skelett,det är (tro det eller ej) väldigt spännande! En sak jag vill trycka till på är, om man har vanvårdade djur så kan man läsa ut det på skelettet. So there is no hiding! Ta hand om era djur ! Nu måste jag återgå till pluggandet , hej så länge !:)

Bloggar från telen

Hej bloggläsare,tänkte kasta in ett litet inlägg innan jag nattar för dagen. Idag fyllde behandlings mamman år så idag har det ätits tårta,och haft det allmänt jätte trevligt:) självklart så var dennis med, och jag är så sjukt glad för det! Jag har nu bott borta i ett år. Så det är dystert ibland,.:( men vilket fall så har jag tjockat i mig tre bitar gräddtårta, hehe..jag SKA börja träna, känner mig så sjukt pluffsig! Känns ju som att benen ska gevika när jag korvar mig upp för trappen :0 ja men som sagt ligger i sängen med den nya telefonen och är sjukt imponerad av allt den klarar! En bild kommer upp senare för nu är det god natt! Kramar elle de wall

Finns det något värre?!

- än bloggare som gör designen för överplottrad, det är som att gå in i en turkshop full med prydnads katter. Sen att dom dessutom lånar bilder från andras bloggar och klistrar ihop dom i Paint på piercingar dom VILL ha.  Dem som har en kategori som säger piercingar och sen har dom en i läppen och en i örat. omfg. >.<
Allt snack om att bloggare är värdelösa , Thanks to you!

Helt sick!

check it out! helt jävla crazy älskar låten orginalet är av castylvania (stavas det så?)

Emma Dahlberg


Vissa dagar är tyngre än andra, så är det bara.

Jag såg vad du gjorde!

haha ja lilla dännis,.
Jag och dennis sitter i sängen- han spelar på sitt x-box och jag sitter vid datorn. När han inte ser passar jag på att tyst som en mus smyga in på andras bloggar och kika lite. Jag hinner in och läser tre inlägg, det är gudomligt jag ör i himmlen ta mig aldrig härifrån! - det tysnar från knappandet på konsollen jag skyndar mig att kryssa ner alla flikar och vänder mig med skamsen/ett försök till oskyldig blick mot dännis, med nycklade ögonbryn säger han- jag såg vad du gjorde.
hahah jag kan inte hålla mig för skratt vi är fan inte riktigt kloka.
Vilket fall så har jag shoppat! Det blev en ny telefon för drygt en tusenlapp plus två hägtalare som tydligen inte passade telen,. bajs. Den bloppisars ut här när jag har mer med tid. Nu ska jag muffla vidare med min blivande man god natt!

teast inlägg

test inlägg

Exet.nu

Fy fan va snuskigt!  Igår när jag dennis och Bojje låg i sängen och spelade gta så snurrade jag in på en sida som heter Exet.nu, och jävlar i mig! det va inte fressshhh!!
Det fanns filmer på kineser och ryssar som hoppade från tak och broar (sucide filmer) och bilder på folk som låg maskätna i badkaret. Nasty! Inte mycket sömn i natt, eller jo men såklart man drömde om det, uff!
here you go! http://www.exet.nu

Så här ska bloppisen gå till!

först och främst lägger jag upp bilder på saker jag vill sälja, jag har ett utrops pris och om det är någon som budar högre så går varan till den personen.

Du skickar ett mail med din adress eller adressen som varan ska till, du sätter in pengar på ett konto nummer som kommer skickas till dig via mail!


Hoppsan!

hjärnskakning och jack i huvud och panna. Jag bloggar när huvudvärken flyr. Ha det gott!

Nokia N8 och nu ett Xbox 360

Självklart är jag jätte glad över att Dännis är glad, men...jag låter bilden tala för sig själv!


Dennis du är helt underbar!
En sak ska alla killar lära sig, tjejer har alltid en tanke bakom sitt handlande. Självklart spelar man osyldig och söt men ett riktigt snille som konkurerar ut all karlakraft finns här iunnuti. 
Jag övervägde med plus och minus lista när jag köpte x-boxet åt dännis, "vad kommer jag att vinna och vad kommer jag att förlora," (en glad pojkvän är första prio)! 
Såklart, ett snille! vad annars?


uhm??


Ingen panik,alla på en gång och jag först.




Jag förstår inte riktigt, först är det sånt tjat om den globala uppvärmningen, sen är det ännu mer skrik om en ny istid. Visst dom går hand i hand med tanke på att blablabla, golfströmmen är för varm så den smälter blabla antarktis(?) och antarktis smält tjollijoff fryser vattnet.

 

Är det för kallt eller är det för varmt eller är det bara så att Svininfluensan var ett stort skämt? 

 




KOMENTERA OCH JAG FORTSÄTTER BLOGGA!

hejja! från och med i morgon öppnar jag min BLOPPIS!
Dior, gucci, sneaky steve märken och awesome clothes kommer att dyka upp lite då och då, även en massa gifts till läsare som hjälper mig med diverse saker.!
Vi ses!"

Dreadsen är borta!

kort hår men vad gör det?? till sommaren kanske det blir helvetes korvar igen vem vet, vad tycker du?

Komentera och jag fortsätetr blogga! godden nocht då!

vi sparar pengar!

Som alla kanske har missat så fick min kära blivande make (så heter det!) ett X-box 360 med forza 4 när han fyllde år, nu har jag förslutit vår spargris och vi sammlar pengar tillsammans. Klart att det blir lägenhet nästa (men jag hoppas på att få en fin julklapp kanske??"HOPPAS")
Spargris,"brudkista",gardiner och navelludd , vuxen poäng eller vad??

Minns ni inlägget???!!




Big brother sätter sig verkligen i skallen!

Jag vet itne hur jag ska säga det här men eftersom det är min blogg och du självmant valt att läsa den så, here it goes- som alla kanske redan vet så är jag lite player. Jagvet as fjantigt att säga så på en blogg men det kommer mer.
Igår när jag Ellen och Rasmus var nere i Nälden på maj brasan så fick jag veta vilka som var lika player som jag då kunde använda. (rått ord men sanningen är hård). Men tror du inte att vad ska jag kalla han hmm.. Tor ! tror du inte att player Tor har världens sötaste och snällaste kompis med sig. Tor är smal och fjortis boy medans hans vän är bara litelitelite större (alltså perfekt) med axel långt hår och lite rocker skate typ. Hallå! allt är upplagt för att bli fet fail!
Vilket fall så har jag insett att olika städer = olika sätt att "ragga upp" men det känns som att min teknik lyckades hålla även här med tanke på att kvällen avslutades i armarna på en söt satanist. 

OVÄNTAT! Jag visste ju inte att han var satanist!
Men endå, det är nog mer synd om honnom som hånglat (blä vilket klumpit ord!) med en kors bärare.

Men det är ganska tråkigt att man ska börja tycka om sina leksaer när man vet att man inte får ha dom mer är en månad. FAN Å!

Bilden ovan---singel och dyngkåt.
Men jag har ju några bekännelder, självklart handlade inlägget om Dännis min pojkvänn(VI ÄR FÖRLOVADE VAD HETER DET DÅ???)
och kvällen slutade inte i armarna på honnom, det slutade med att jag fick gå och lägga mig ensam ennu en kväll. Han tackde nämligen för sig när jag började klä av honnom mitt ute på majbrase området. men ja,,nu orkar jag faktiskt inte skriva för det är tredje gången jag skriver om det satans inlägger, jag och dennis sitter nu hemma hos honnom och så när vi skulle leta reda på en bild så poff!, så var inlägget borts NÅN (förhoppningsvis dennis) hade kryssat ner sidan. ja men så kan det gå!
Bilden nedan--- upptagen och dyngkåt.


RSS 2.0