Smink


inlägg


Ny blogg

Hänvisar nu till min nya blogg! www.embellishment.blogg.se
inte helt hundra men är på g!

Music


ett litet inlägg!


Lyckad vecka trots allt!

i veckan har allt gott som smör. Vaknar varje morgon, börjat klockan sex och infunnit mig påklädd och klar, så jävla perfect! Nu har jag och pojkarna kekat kvällsfika och haft trevligt, pratade om mitt och dännis förhållande (Alltid lika roligt!) Och ojoj vad jag älskar min man! Nu ska jag sova, kolla på några youtube klipp, ska upp och jobba i morgon isch det blit bra :) Godnatt!

Testade att rita på Dännis

Stackars Dännis han får vara min provdocka till allt :P jag fick lust att prova mig på tibals eller hur det stavas så tog fram en sprit penna och satte igång. Så här blev det *FNISS!*

Dreads

Medium size dreadlocks
Halvklara

navel piercing DONE! <3

Nöjd som bara den! Självklart har jag gjort den :)

bt

ja då sitter man här igen då, på dett ökända bt (busstorget) här kryllar det av alkisar tjippkineser banan blockare och allmänna riskokar städare. Det är hämskt här. Uschuschusch. Jag väntar på Dännis , han är duktig och går i skolan :) ska få sig en utblidning och blablabla hej jag är ingen riktig blogare :) nu vill (SKA) jag ha en redbull och en bulle. Måste fylla på buken. tjipptjoho nu blir jag tjockis så jag får vara med i "coola bt gänget". Fy fan det luktar kiss här.

RSS 2.0