är han pantad eller är jag otydlig?

Om jag sitter och grinar och vi pratar om vart vi ska sova ikväll, om jag då säger "snyftsnyft du får göra som du vill"  då svarar puckot (!!!) okej då är jag hemma ikväll, han pussar mig i pannan och fortsätter spela på helvetes maskinen (die x-box die). Är jag otydlig?
Alla värdelösa texter som cirkulerat på intenet om - går hon- följ efter, säger hon nej- menar hon ja. blabla ni fattar? bilddagboken var ett stort mecka för den smörjan. Du förstår vart jag vill komma?
han måste vara dum OCH blind. nu ska jag åka hej

Ursäkta den dåliga updaten

men mitt liv är lite väl proppat nu! Jag hinner inte ens skita..jo det är klart det hinner man alltid ;D men ja nu ska jag kasta in ett litet dåligt klagobrev och hej hopp.
Mamma och pappa och deras respektive har varigt upp i helgen och varigt på föräldrautbildning med hillegården. Dom sa att det var givande så hoppas att även dom kan vara lugna och trygga i min närvaro. Jag har haft sjukt dåligt samvete gentemot dem eftersom jag faktiskt har betett mig svinigt egoistiskt. Men det var förut, jag försöker lägga allt bakom mig men det är svårt. Jag saknar dom varje dag och vill inte missa en minut till med dem.
Jag älskar er mamma och pappa.
Jag vill bara krama ihjäl er tills det sprutar inälvor på tapeterna! så ska jag rama in era tarmar och ha med mig i väskan vart jag än gååår! nej huga vad hämskt. Jag ska låsta in er i källaren så jag vet vart jag har er, nej ush det var ju ännuvärre. Jag vill se er skratta och le för ni förtjänar licka snorungar (jag är sämst på att vara romantiskt.)

Video blogg


På skolan

Då är jag tillbaka på skolan igen! jätte tråkigt skulle inte alls vilja läsa om nåns pissiga skoldag. Så därför skriver jag om gårdagen när min älskade man hade tålamod nog att drulla runt på stan med mig. Hihi. Det var nämligen så att jag skulle till apoteket och hämta ut mer medicin. Då ringde dännis efter skjuts och stackars sebbe fick ställa upp. Vi gjorde ärenden och åkte seden till dollarstore (YES!). Skrik och grin jag får aldrig som jag vill men fine. Jag vart sjuukt snus sugen och konservativ som jag är så SKA jag ha mocca mint annars är ja inte mä! Efter att vi drullar runt på flera mackar så kom vi till sist till krokom ca 3 mil från stan (hehe) och där fanns den! wihoo! och inte nog med det, när jag stog i kön bakom en blåst fjortis som absolut var arton år och hade bara glömt legget hemma (den känner man igen) och äntligen ja skit vilket dåligt inlägg nu börjar jag. Hej så länge!

btw. jag älskar sex(och dännis är duktig på det) FNISS!! :3

Kvällsfika till Dännis


facelook

Bästa accesoaren av alla--->

im back

nu är jag tillbaka:9 jag har haft migrän och kräkts som bara den. Ursäkta informationen men jag har inte skött kosten och då blir de så! Men vilket fall så mår jag bättre och ska ta tag i bloggandet, kanske skriva vettigare saker osv:) Mamma har precis åkt, hon kom och var med mig medans jag var sjuk. Vi har hunnit haft många mor och dotter timmar och det var riktigt skönt.
Jag tänkte berätta lite om hur det blev så här och hur det känns. Idag är det exakt ett år sedan jag flyttade hit. och det är blandade kännslor. Jag skulle vilja ha haft det här året med mina föräldrar men utan detta år hade jag nog inte funnits här, och absolut inte mått så bra som jag gör idag. Jag hade riktigt jobbigt med <tt hitta mig sjölv och släppa saker som hänt tidigare, allt samlades på hög och fan jag höll på att sprängas. Små sår blev större och större och eskalerade sedan i ett ganska så illa självskade beteende. Och fan vad jag ångrar det idag. Stora ärr som alltid påminner mig om hur dum jag var, men nu vänder jag det positivt, dom påminner mig om var jag inte ska hamna igen. Men tillbaka till histoien, jag fick bo på balders krishem i sundsvall på en låst avdelning(psykriatri). Och tillsist kunde ingen hantera mig så jag fick flyttas till ett behandlings hem. Min mamma hennes man och min pappa skjutsade mig hit till östersund och jag skulle aldrig kunna tänka mig känslan att lämna ifrån mig mitt barn. Och jag har många gånger varigt arg på mamma, hur kunde hon? men idag vet jag. Det är det svåraste hon och pappa någonsin gjort men det hade varigt ännu värre att begrava mig. Jag är så otroligt tacksam mamma och pappa jag älskar er.
Det var lite snabbt vad som hänt, jag blir så ledsen /rörd när jag tänker tillbaka så usch.! <3
Nu sitter jag i dännis och min dubbelsäng och han spelar på sitt x-box som han fick i födelsedags present av mig. Det är han värd! Hur han står ut med mig det vet jag inte. bBBtw! på svenskan har vi fått i uppgift att skriva ett tal om valfritt ämne, och då har jag bestämt mig för att skriva om hur jag träffade Dännis. Det blir sjukt kul faktiskt jag är riktigt nöjd :3 men ni får inte läsa det än det kommer upp en film när jag talar inför klassen sen, typ på måndag , FETT PEPP!

fittliv


riktigt drygt inlägg varsågoda! :D


video blogg


Sådär ja!

Då var första lektionen avklarad och shuu vad det gick! Matte är inte mitt starka ämne och jag tycker att det är fullständigt onödigt (oftast) men vad gör man inte för att få betyg? Domhär rubbade facken man placeras i är inget jag stöttar och inte heller jag kan göra något åt. Så det är bara att sitta av sin tid i bänken och hoppas på det bästa. Nu Har vi svenska lektion med en helt awesome lärare. Han är typ två meter lång och tre meter bred en as tuff kubik som älskar chevrolet och rock. I LIKE.
Vi skulle skriva en upsats om något som har med våran barndom att göra och som inkulederar ett valfritt ämne, jag valde människor. Om hur världen ser ut i dag vad som gäller alkolism och missbruk, om ungdommar som gör vad som helst för att få en gnutta av det som kallas livet. Om hur majiriteten bestämmer om  vad som ska klassas som rätt och fel, frisk eller sjuk. Det är faktiskt intressant att sitta och tänka efter hur sverige ser ut i dag. Ja.. nu hinner jag inte skriva mer för jag börjar men jag kastar in en bild som får mig att le:) ha det gott!


HUUMMOOORR!! :D:D

Länk till min Roomie!

Vi är inte roomies så att vi delar rum men typ med tanke på att vi bor mittemot varanda och alltid har dörren öppen=) här är sofie min roomies blogg! enjoy

http://sofieeinarsson.blogg.se


Video blogg


Dennis här! (Eller ja, Dännis)

Tjosan, jag stal Elles blogg lite smått. >:D  Vi kom sent till rallyn, så vi hann bara gå omkring lite på området. (N)
However, jag orkar inte skriva massa saker, så jag länkar en supermegaawesome låt istället! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ENJOY!

Rally..jääh

Ja godmorgon på dig! Nu har jag vaknat och fått mig en god natts sömn, blå kvittrande fåglar väckte mig och kom flygande med morgonrocken och borstade mitt långa blonda hår. Eller? jag vaknade dyngsvettig för jag är troligtvis i klimakteriet. uh! Jag luktade aceton i munnen och blä vad jag känner mig osexig idag! men i vilket fall nu har jag gluffsat i mig fem mackor med åtta kilo smör på och ska klä på mig menstrosor och fläckiga mjukisbrallor. Romantiskt.
Idag ska vi (dännis ide!) på Rally. Ja vad det nu är vet jag inte men så vitt jag vet så står man och fryser arslet av sig brevid en väg för att få se en bil köraföbi jättefort och ja, två timmars väntan för tio sekunders förbiblåsande skitbil som yr upp men massa snö i ansiktet så sminket rinner och kinderna blir förfrysta. Men det ska bli JÄTTE ROLIGT.....
kill me!

Dagens middag


Det blev riktigt gott! Färsk pasta med stekt tomat och motzarella ost:) (Dännis ville promt ha köttbullar) :)
Jag stekte tomaterna i olja med rosmarin och svartpeppar + lite salt.
Kokade pastan och hädde över motzarellan medans det var hett :) GOOTT!!
sen satte vi oss i soffan och bara myste!

blivande fru och planerad skiljsmässa??

När jag och Dännis låg i soffan och kollade på Kate plus eight alltså föredetta jon kate plus eight så sa Dännis något väldigt gulligt men ändå inte. Vi har nämligen följt det lite så då la Dännis märke till att Kate var mycket snyggare nu och då frågade han varför, jag svarade ja hon har ju skiljt sig och vill vel ha en ny så då är det klart att hon fixar till sig. Han funderar ett tag och sen kollar han på mig och säger-" kommer du också bli så snygg när vi skiljer oss?"HAha jsg visste inte riktigt vad jag skulle svara så jag kollade på honnom som att han hade aktiv dödslängtan. Han kom på sig ganska fort och skulle gottgöra som han brukar vilja när han klämmer ur sig något charmigt, men ja..Han är min man. Han säger alltså "nej men alltså det var inte så jag mena, alltså ehm du kan ju bli snyggare. Men asså på insidan menar jag. Men asså det finns bara en människa i världen som är snyggare än dig och det är bara du som kan bli det. Alltså åh det blir bara fel!"
Haha jag älskar min man ! jag vet att han vill väl och ja jo jag förstår ibland eller ja ganska ofta:) fasst njä när man spanar igenom bilder så börjar man fasiken fundera vad han ser i mig. På tal om det! ett till citat av Dännis-jag frågar"vad ser du i mig igentligen? jag är inte snygg och jag är inte smart" han svarar glatt"men jag vill inte ha nån som är smart" Tack älskling...<3

Ett strö inlägg medans min man spelar gta.

Nu har vi gjort friterade bananer i Dännis fritös "tösen", det började smidigt med fritössmet och bananer. Efter att allt rullats ihop och kokat upp ser jag hur hans ansikte lixom vrider sig och börjar byta färg. Så småning om försvann han för att ta "frisk luft" i kylskåpet. Stackarn åt inget för han var så illamående<3
Men jag gillade det! :D
Nu sitter vi ihopkrupna i sängen och ängnar oss åt vad vi gillar bäst varandra <3 (NOT!) haha jag kastade mig över datorn och dennis kurade i hop sig kring sitt älskade x-box,. det är klrt de bästa pengarna ever spent ;)
Men skämt och sido jag älskar såklart att vara med min man. Men helt ärligt så kommer den "grå" vardagen och man blir Inte less utan man blir Bekväm, och då är det väldigt skönt att ha någon som man kan lita på, en som man vet finns kvar i vått och torrt medand man vimsar omkring som ett yr väder med menstrosor, frasiga hälar och tror att man kan allt. Jag säger inte att jag tar honnom för givet men jag har börjat förstå att han älskar mig tillbaka. Det är faktiskt något som kanske inte många får uppleva och det är jätte synd! i ett förhållande så hamnar allt om ärlghet och respekt. Om att ge och ta. Framförallt ge, men när man verkligen känner något för en person så har man inget emot det.
Jag skulle aldrig gå och hämta tidningen till mig själv det ör jag på tok för lat för och det intresserar mig inte ett smack. Men om det intresserar Dännis och jag vet att han blir glad och genom att göra honnom glad så kan vi ha en bra dag och han kanke gör något för mig som jag blir extra glad över(typ en fotfil!). Förstår du var jag försöker komma? Nu är jag så trött och fullproppad av glass och bananer så jag är helt snurrig. Men vilket fall , det viktigaste är att man ska kunna vara sig själv och tillåta varandra att växa och ibland vara liten. <3
Klart som fan att man får tvätta kallingar och torka upp kattspya lite då och då men vad gör de? Vafan ja har ju överlevt mens i snart hundra år så vad gör de JA E JU KVINNA:)
Men nu har dännis gta gubbe börjat brinna så hej hopp nu flyger det vi kanske hörs senare ikväll KOMMENTERA! kram

Ett inlägg ängnat till min älskade mor!

Jag ville bara passa på att slänga in ett litet inlägg till min mamma! Jag ville mest att hon ska få veta att jag älskar henne:)
Så here it goes! JAG ÄLSKAR DIG MAMII!

svärföräldrar ljuva svärföräldrar!

Nu är jag äntligen i den varma hemtrevliga stugan i Nälden, vi dricker kaffe med Dännis föräldrar dvs mina svärföräldrar och det är helt fantastiskt vilket stämmning det är. Det är som ett rött och guldigt skimmer där vi sitter runt bordet och filurar, Dännis visar boken han lånade idag på biblioteket och jag må säga att den är förbaskat rolig! Kamikatzekaniner tror jag den hette och det är tecknade kaniner som är less på livet och visar säkert hundra sätt man kan dö på, allt från att korkskruvar till en snara runt minut visaren . Makaber humor jag ursäkar mig för detta men den äger verkligen!

Gödden mörgen





Vaken och på topp!eller?. vilket fall så införskaffade jag en tröja igår från monki 100:- hiss eller diss? en ny ring som jag fick av min roomie, hon tyckte en uggla passade mig;D nu ska jag bre mig en hårdbrö macka med messör GOOTT!! Sen bär det av till nälden med min älskade man!fy farao vad jag längtar! jag skriver mer ikväll och önskar er en fett jävla bra dag!


Pornisar only for yoU!




Här är min Roomie! bor i en student korridor och ja, de e awesome!

En liten updatering!god kväll på er


Privatliv in på bara skinnet!

Hej igen och sorry för den dåliga updaten, fast endå det är min "dagbok" och det är ju jag som är bossen (I LIKE). Men välkommen att snoka endå!
Här är dagens underbara händelse.- Jag åkte in till stan efter skolan idag och skulle nyttja presentkortet jag fick av fosterfamiljen , Jag strosade omkring och njöt av all världens rea, det kändes som att dom bara kastade rea på mig var jag än gick så var det röda lappar HYYYyySTERIIIiii! <3
Jag mötte sedan upp min Blivande man på busstorget(hehe..) och jag kännde fan vad är det för fel på min mage? Vi åt på sibylla och tog en cappucini hoppas jag stavar rätt, och ja, vi myste. ^^. <---ful cp gubbe. 
Och när vi står och väntar på skjuts hem så känner jag "fan jag MÅSTE verkligen släppa på trycket annars sprängs jag!" och jag smyger lite fint ut en pysandeeehehhe..eller? jag känner bara SHITSHITSHIT eller ja snarare skit skit skit kom just i mina byxor. Fy Fan vad pinsamt! Dennis kollar ironiskt på mig och säger "haha kul, du gjorde inte alls på dig". vi snurrade vidare och åkte sedan hemmåt mot behandlingsfamiljens hus. När vi svängar in på gården känner jag kaoset som håller på att bryta ut, min mage gör uppror! Fuuuuck! Jag sprang in och kastade mig över toaletten och hoppas på att jag hinner innan resten av familjen kommer innanför dörren. Men ack nej. Jag sitter där i tio minuter och har min egen orkester inne på den lilla varma toaletten. Jag höll på att dö....

Men ja nu har jag duschat och hoppas på att dom snart glömmer, men det är än lite tveksamt, har en jätte "rolig" pojkvänn som har Skitkul humor höhö....


RSS 2.0