Jäkligt bra dag!

Idag har varigt en sjujäkla bra dag!
Har gått på stan med Ellen och Rasmus och införskaffat Kissie Jeans, Sjukt sköna! Det såg ur som babie storlekar men shit va dom va sawsome! (med s ja vet).

Big brother är inte samma utan Rodnet men fan det funkar endå. Big Brother låten äger alla skjorta kavaj och röda byxor töntar. Här är den ENJOY!

http://www.youtube.com/watch?v=0jLzwQqjTrA

Nu har familjen satt mig i sysslan "göra våfflor" . visst kan jag göra våfflor men hur dom smakar och ser ut kan ju variera!
Kram och ha en awesome Valborg!
(pic from google)

BREV FRÅN NÄMDEN!

Nu är min vistelse snart slut på den skimmrande gården i valne.
Det känns jätte hämskt att lämna den familj som tog hand om mig när allt verkligen höll på att rasa.
Dom hjälpte mig att bygga upp en ny värld, den värld som jag ska finnas i, i resten av mitt liv. En värld som såg mig som huvud personen och att jag fanns till för att jag skulle kunna leva. 

Famlijen Wallen kommer jag aldrig att glömma. Jag är så otroligt tacksam, jag har fått så många vänner och en hel extra familj.
När Karins lugnande händer kylde mina varma ärr och torkade mina tårar. När Stig skrattade kluckande så kunde man inte låta bli att dra på smil banden. Färg glada Malin med tusentals filmer som hållt mig på andra tankar.
Av två personer har jag lärt mig extra mycket, att inte vara någons dörrmatta, att man dör inte för att man säger vad man tycker och passar det inte så kan man gå man ska vara sig själv fan ta dom andra. Att kaxiga Kajsa skulle ge mig mod trodde jag inte, och att Stadsbruden Ellen skulle hålla min rygg trodde jag inte heller. Men så fel man kan ha.
Jag citerar "främlingar är de vänner du inte känner."

Dom såg mig växa, och nu är det min tur att ge dom något. Dom ska få se att dom lyckats, som en familj tillsammans lyckats rädda ett liv, och det livet kommer jag att vårda ömt.

Jag är glad att jag fick den här chansen och jag vill att andra tar samma chans, det finns familjer som bryr sig, som finns för dig, som inte ser dig som pengar utan ett liv.

 Jag ska bli som familjen i valne, en super mamma på jour 24/7 obetalt och underbart.

Och så många fler!"
Kram Elle De Wall

Men hallå?

Vad har hänt med statistiken?

Börjar jag bli tråkig eller är jag bara värdelös på att fånga intresse för läsare?
Nu ska jag ge er nått att sätta tänderna i. Saftigt så det dryper tandvatten i mungiporna, så spännande att du kommer inte kunna sova på veckor. Tankarna kommer fara i huvudet och göra dig helt galen av sömnlöshet. Här kommer det, En riktigt dålig bellman historia !
 

En norsk, en dansk och Bellman var ute i skogen. Norsken var döv, dansken var stum och Bellman var förlamad i benen och satt i rullstol.
Dom kom till en grotta och utanför den fanns en skylt med texten:
- Gå in och önska vad du vill.
Norsken gick in och efter en stund kom han ut och skrek:
- Jag kan höra!
Därefter gick dansken in och kom sen ut och ropade:
- Jag kan tala!
Sist tog sej Bellman in i grottan.
Efter ett tag kam han ut och skrek:
- Titta grabbar, nya hjul!

och ärligt talat så fattar jag inte skämtet. Jag måste vara riktigt blåst.


Slut på fjanterier.

Jag ska banne mig bli nästa 50 cent.
Jag har tänkt på en sak, förutom att jag ska bli nya 50 cent med världens härligaste attityd och charm jo just de tanken , endel killar vill inte använda kondom för att då blir inte sexet lika skönt,(?) så dom ber tjejen ta dagen efter piller istället(?) hmm... det kommer mer, Spermie dödande medel "kan ju komma in i röret" och då kan dom ju inte bli pappa nånsin. Men vi tjejer ska trycka i oss p-piller dagen efter piller vi ska genom gå medicinska aborter och kirurgiska aborter för att "man kan ju inte äta kolan med papper på".  
Rätta mig om jag har fel med är det här inte lite konstigt? Och en sak till svett, killar som sportar och luktar riktigt jävla illa säger att svett luktar framgång och skrattar. Hallå!? När det är varmt och man oavsiktligt (som det alltid är) blir svett ringar under armarna på tröjan så blir man "Lökarn". Jätte kul verkligen ( IRONI!!)

Har sett en jätte bra film som heter Get rich or die tryin Helt otroligt att se den att stora 50 cent också bara varigt barn och hur små val påverkar oss än i dag. Jag kan inte skriva recentioner men så vitt jag vet så har de flesta människor ögon så man kan läsa på baksidan av dvd fodralet.
Men förressten..blinda, hur ser dom på film? Hur ser dom vad som står på datorn? Oj det har jag inte tänkt på!
Jag ska börja skriva blind skrift från och med nu
'''.,,..´´´¨¨'..,"".'¨¨..,¨¨¨
men det går ju inte för skärmen är ju platt. åååhh fan å!

Aja nu ska jag tjäna pengar, ha dyra klockor och köra runt i en svart Dodge med fetaste grillen. Bara glida med stil. Japp så blir det. 

Nu ska jag äta en morot med tanke på att det är det ända jag har råd med. 
Kram/ Elle De Wall  

50 Cent – In Da Club


Häst!

Jag är skötare för en islänning som heter sunna och hon är helt underbar!
Hon är speciell och ganska tjurig av sig men hon är som jag. Litar inte på vem som helst och prövar dom ganska hårt innan hon visar sitt rätta jag. En ganska ledsen själ för att hon inte haft någon som förstår hon och bara sursr för att dom inte fattar. Nu låter jag som bärsta häst psykologen men det är inte så jag menar.
Jag har varigt anti hästar när jag var yngre för min syster var så besatt av dom att jag bara var tvungen att jävlas med hon hehehe(evil laugh).
Men ju mer man lär känna djuren så ser man att det finns en personlig het utan dess like. Jag måste erkänna att jag vill gå ut i stallet och jag vill skotta deras enorma äckliga stora bajs högar och borsta dom handikappade jäklarna. Jag är inte fanatiker att jag skriver deras namn i mitt skol häfte men det kanske är för att jag inte har något. 
Jag har en vän som lyssnar och som ger mig utmaningar och sunna den "sura hästen" är bara smart ;) 

(jag trodde aldrig att jag skulle göra ett sånt här inlägg, kors i taket!)
Kramkram /Elle De Wall   

Nu är det bestämt!

Nu är det äntligen på väg någonstans!
Jag har sökt jobb och på börjat min konsulation på plastik avdelningen. Nu blir det nya bröst!


Jag har varigt emot silly tuttar men jag ska bara göra dom synliga(skratt)-.
Det är faktiskt så att jag har komplex över min kropp och om det går att ändra på för min skull så är det vel inget fel med det?

Ska jag eller ska jag inte? Ska du? varför? ska vi åka tillsammans??
Kommentera!

Har jag sagt att jag älskar påsk?


(bild lånad från Google.com)

JAG ÄLSKAR PÅSK OCH HÖGTIDER!

Snart är det påsk!

Det är så otroligt fint väder ute så jag få lite dåligt samvete av att spåna framför datorn!
Så jag tänkte plantera min rumpa ute på altanen och suga i mig lite av solens gratis vitaminer.
Kram kram!

Ha en awesome dag allesammans! Ljusare tider är nämligen på väg.

Elle De Wall


God morgon!

God morgon du som läser!
Jag tänker förbjuda folk att väcka mig innan tolv. Det gör jätte ont att vakna! Det krampar i ögonen, huvudet vägrar och allt är bara fel! Från och med nu- Låt mig sova annars får ni skylla er själva att jag är en sur elefant hela dagen.



Kvinnor kan!

pic


Uppdatering här är jag (såklart)


Nu har jag och Ellen lekt lite med kameran!
Så nu är det bara att sätta igång att fixa lite bara kram kram!


J min vän

"J" min vän! Inlägget "im to good for you" är inte mot dig. (skratt) När det gäller du och jag är det snarare tvärt om!

I härnösand finns det "stroppar" de är personer som tror sig vara bättre än alla andra.  "Lisa" är en sån person, och sedan vi gick i femte klass tillsammans har jag varigt dömd som den snoriga smutsiga ungen som har en dålig familj och inga pengar. "Lisa" är inte hjälpsam utan de som är fattiga är smuts och borde utrotas. Nu kanske jag överdriver lite med utrotning men du kanske förstår vard jag försöker säga. Hon var klassens smartaste tant som visste bättre än alla andra och hon var den "tuffa tönten". Hänger du med??

Som sagt har jag varigt den dåliga och hon den goda, jag skulle aldrig bli som hon - och glad är jag för det!. Men jag ska visa dig "Lisa" jag är ingen hora, jag är inte smuts, jag har tagit mig ur skiten levande och går med huvudet högt. Och det ska jag visa dig, jag är precis lika mycket värd som du. Den ilska du har byggt i mig är inget jag tänker använda som hämd, den använder jag genom att visa dig hur fel du hade och jag kommer att le, med hela mitt hjärta åt ditt misslyckande.


Ursäkta den dåliga kvallen

Nu är konversationen ute, ursäkta den dåliga kvaliten men det får lov att funka. Visst är jag lite provocerande men om man tänker efter så det han gör är inte så okej,, eller??

1


2


3


4


5


6


Konversationen

Frågor har kommit om Konversartionen jag hade med en 25 årig kille från Stockholm. Den kommer ut men inte just nu. Den kommer tat lugnt!
 kram / Elle


Bloggers i am back!

Jag kan helt ärligt säga att jag ler med mitt hjärta nu. Jag börjar känna det bruset av lycka när jag ligger i sängen och solen smyger fram bakom persiennerna och lämnar varma ränder i mitt ansikte. Jag andas frisk luft som luktar vår och jag blundar, jag lever. Jag är glad att jag finns och jag ser långt bort bakom de ännu snötäckta bergen en ljus framtid som väntar otåligt på mig för att bli upptäckt.
Det må låta klisché men jag tror att det står så i alla böcker för att det är precis så det är.

Jag längtar tills jag får komma hem till det blåsiga Härnösand och blicka ut över den misserabla stämmningen som trycker mot den grå asfalten. Jag längtar tills jag får visa alla att jag är så mycket mer än vad som visats av mig hittills. Sitta i gräset och se alla "stekare" köra slut på bensin och sin pappas pengar, de glider genom krysset (det må vara det ända glid dom får) oj så jag fick till det. Haha nä nu börjar jag låta som nån dålig novell från mellan stadiet.
Kort och gott- jag är så mycket mer och jag längtar tills dom får se. Jag kommer tillbaka. And i'm good, to good for you.


"Soulmates Never Die"

Jag har en person som jag aldrig glömmer, jag tänkte skriva mer om han men det är så svårt.
Här är låten som ligger han varmast om hjärtat och det säger vel det mesta.

Iron Maiden – Blood Brothers

Älskade bror jag lämnar dig aldrig.

Gör om igen!

Haha jag inleder innlägget med ett skratt , visst är jag hopplös! jag gör om och om och om, jag pillar lite här och lite där och helt plötsligt är allt pajjat! jag pratar alltså om designen...(hm)

Ja jo, snart blire vel bra! men nu ska jag in till stora staden Östersund och innförskaffa mig lite fin hårfärg. Ellen ska hjälpa mig bli av med det platina ruffset jag har för tillfället. Kram så länge!
 
Kommentera gärna om hur du tycket att blogg designen ska se ut!

Anna Ternheim – Shoreline - Radio Version


Hej igen!

Hej du som läser!

Otroligt roligt att komma tillbaka efter ett uppehåll från blaggandet och se kommentarer som uppmuntrar till mer skrivning! Jag blev otroligt glad!
Nu har jag varigt ren så länge så jag har tappat räkningen och det ser jag som ett positivt tecken. Kan det vara för att jag har otroligt fina vänner som stöttar mig? som finns när jag än behöver dom? eller kan det vara min älskade familj som tror på mig och väntar med öppna armar hemma? eller kan det vara kombinationen som får mig att le och hoppas på en framtid.

Visst gör jag dumma val fortfarande, som igår när jag var inne på flashback forum och läste om alla trippar och nya tillskott som Jamaica gold extreme som ska vara så bra att det inte gick att beskriva. (Spice är laglig potpurri och används som droger för att när man röker det så är det nästan samma effekt som cannabis, lagligt eller inte förblir osagt. Men jag tycker inte att det är farligt faktiskt. Recept belagda mediciner kan ha värre bi effekter än party/soft droger.)
Precis som en alkolist reagerar när den går förbi systembolaget blev även jag sugen så klart. Men jag vet att det inte är värt det, ett rus eller en tripp är en sån känsla man får när man pussar skolans snyggaste kille, kännslan vill man uppleva mer än en gång, och går inte beskriva bättre än att man vilar på varma moln av sockervadd.
Suget finns alltid och om man korkar upp den oskyldiga vin flaskan igen så är man fast.

Men jag har en vän som hjälper mig komma över det, och han är awesome.

This is for you enjoy!
Cat Power – I Found A Reason

RSS 2.0