På krigs stigen!

Igår köpte Dennis en ny telefon, jätte fin och jätte bra tills jag insåg vad jag gått med på...
Jag behöver nog inte säga mer än att om han pillade lika mycket på mig som på den där telefonen hade jag ju varigt överstimulerad! Efter tjat och gnat så lade han ifrån sig telefonen och "YES nu har jag chansen att få mysa lite" lite pussar och smek  men mitt i allt säger han APP APP APP.. Menar han app som finns i telen eller nej inget av de var ju vad jag ville höra ofc! Åh..

Men en sak vet jag, det är ju att den där bajs telefonen kommer ju knappast kliva upp och koka pasta mitt i natten, tack och lov för det! 

En liten repris

Hittade ett gammalt inlägg som fick mig att le, Here it goes!

Bananer och fanskap.

Jag har världens bästa vän. Tänkte bara säga det hejdå.

Närå jag vet banne mig inte vad jag ska skriva, har konstig hjärtklappning hela tiden och svettas som en säl. Kroppen går osynkat med mina handlingar och jag irrar rastlöst omkring och vet inte vad jag ska göra.
Hypokondriker jag är en hypokondriker kanske!? Jag tror ärligt att jag håller på att få en hjärtattack, - Ung flicka dog i hjärtattack orsak: hon åt förmycket bananer.
Jag kommer snart förvandlas till en apa, jag äter hela tiden och fruktskålen är tömt på två timmar. Nomnomnom vimsar jag omkring med en banan i handen. När jag och min behandlings "mamma" satt i bilen på väg hem från stan i går kväll så drog jag upp två bananer ur väskan och sade "vill du ha en banan?". Hallå? vad hände med stadsbruden Elle som gick i stilett klackar och kunde inte äta korv för att det var så fult ord (och att det nästan ser ut som en snopp). Nu kammar jag inte ens håret, och förressten! jag har marsvin under armarna, jätte kul haha...(ironi). Jag har inte haft kontakt med en komplett rakhyvel i över tre månader, förstår du hur hämskt lurvig man hinner bli då? Jag är ju rädd att jag ska kunna göra flätor snart. Men det skulle ju vara klockrent! komma hem och krama om någon så ser dom långa flätor med rosa pärlor i ändarna. Kan jag gå runt och strypa folk med hjälp av mitt arm hår. Nä men blä vad äckligt, Jag ska sluta raka mig och bli alldeles lurvig och gå runt och säga- Hej jag är en björn.
(det sista tog jag från en vän som sa det till mig, han såg mitt benhår och kunde bara inte låta bli, tack för de!)


Pubis peruk?

Jag drömmde världens sjukaste drömm inatt! Jag satt på toaletten och kollade ner på mitt tre meterlånga pupphår. Jag drog fingrarna igenom det och kom på att jag kunde fläta det. Med helt seriös röst ringde jag min pojkvänn och sa stolt "hurru nu har jag längre pubis än dig, och det är brunt." svaret- okej men då gör vi en peruk.

Vad ska denna drömm betyda igentligen? att jag ska kosta på en ny rakhyvel eller att mitt och dennis förhållande håller på spåra ur helt? Haha anyhow så fick jag ett lyckorus när jag stog i duschen och insåg att vaxningen var en bra investering!




Yatzy morgon

Har just avslutat två rundor Maxi-Yatzy !
Det är helt underbart här hemma hos pappa, vi spelar kort, yatzy och dricker kaffe dagarna i enda. 
imorgon blir det "hemfärd" till östersund igen, blandade kännslor men det är alltid skönt att komma hem till min fina pojkvänn som väntar på mig. Det var planerat ett möte med soc och hillegården men det blev inställt (PUH!) visst vill jag ha ett avslut på den här vimsiga tvisten om vart jag ska bo men jag har intehunnit tänka klart. Det  är inte därför jag åkte hit, jag vill faktiskt rå om min älskade familj. 
igår var vi (pappa,fru och jag) och åt middag hemma hos mamma, samt packade jag det sista ur min garderob som ska säljas. En hel svart sopsäck med kläder! uscha stackars min älskade klääder! Men fine, i need the money.

En sak jag tänkte på-
Genom allt tråkigt har det faktiskt kommit något gott. Jag (eller någon) har lyckats föra mina skiljda förädrar närmare varann, det känns riktigt bra. Jag behöver inte välja, båda älskar mig och jag älskar dom. Tack och lov att det blev så här. 

 

Snart Helt rökfri!

Lite roligt att jag fortfarande kallar det "Tjuvrökning" jag har trots allt rökt sedan jag var tolv 8tillochfrån).
Men nu har jag faktiskt kämpat stenhårt och är snart helt fri från skiten! Duktiga jag

äntligen lite tid över!

Äntligen har jag fått tio minuter över att pilla på designen. Inte helt perfekt men en bit på väg iallafall!
Hur vill du att den ska se ut?

Nu bjuder jag på fin musik och önskar alla en god natt!

Music


Music


Bloggläsare!

jag ber mycket om ursäkt för världens sämsta update! Designen är inte heller fixad men det kommer nog att vara klart innan jul hoppas jag! Just nu sitter jag hemma i kramfors och myser med pappas familj. Som jag har saknat dom!

Just nu spelas-



Jag har även lovat bilder från min tillsalu garderob men måste även ursäkta mig i detta! Haha vimsig och kär sånt e livet!

Dennis


Dålig update = awesome fresh start, eller?

Ska jag vara helt jävla ärlig mår jag riktigt skit just nu.


Stressad och förvirrad, arg på mig själv. När jag läser andras bloggar blir jag så besviken på mig själv. Alla är hela och rena med en egen familj på väg. De bloggar om det flotta livet som mamma och hur lyckligt lottade dom är som dricker kaffelatte i sin soffa från mio. Lägenheten är ljus och nystädat det dammar av glädje och pengar är det aldrig någon disskussion om.
Själv sitter jag och gnäller om att jag inte kommer ha råd att köpa tvättmedel eller glödlampor. Jag kommer att bo själv på ett internat, inlåst med den värsta i man kan tänka sig, en själv. Det är bara så orättvist.

Jag vill alltid vara i närheten av "D". Då finns inga problem i världen.



RSS 2.0