gothic makeup

jäähää hade extremt mycket energi över och det var så längesen jag mejkade mig extremt so here it goes ! höhöhöhhööhöhööh kommentera för fan!

ny tv!

wiihooo! idag tog jag och Dännis bilen inn till lillänget och köpte oss en ny tv! En som inte ger mig stötar, eller blixtrar eller luktar illa eller väger hudra kilo blyklump! Det blev en platt tv en 32" as fiiin! jag ville ha en större men det får inte plats på vår lilla boyta. Sen röjde jag lös på rusta och hittade ett par rosa mjukis brallor som jag fick :) seeen drog jag med han och sebbe till ö&b och hittde en jättefin tv bänk, svart och mörkträ. Woho! den tar vi sa jag! och deee gjorde vi:) så nu är det så snyggt på rummet att jag vill inte blogga jag måste beskåga mitt mästerverk! ;D

Trollolloll jag är tillbaka

Det är helt fruktansvärt vad jag är dålig på att updatera och hålla vad jag lovat. Men nu är jag ensam och tänkte slänga in ett inlägg om hur det är att vara ett så kallat "problem barn"

Ett problem barn, en sån snorig unge som kissar i sängen och luktar illa, en ovårdad flicka som har en mamma som alkis, det är vad jag trodde att det var. Jag kommer från en familj utan alkohol problem och jag luktar fan inte illa. Jag ser ut som de flesta andra i min ålder, jag går till frisören duschar varje morgon sminkar mig och är artig och väluppfostrad. Hur kunde det bli såhär? Att jag som 17 åring bytte namn och stad, flyttade från min familj och mina vänner för att så fort som möjligt få börja om mitt liv. Hur tänkte jag? hur tänkte alla andra? Jag har ingen aning, det är inte saker man lägger på minnet. Jag längtade hem nästan varje dag, ja jo det gjorde jag. Jag grät mig till sömmns många nätter, ensam utan min familj när jag behövde den som mest. Bortsliten från verkligeheten och inlåst  den drömmvärd andra barn upplever. Allt var bara så konstigt. Men på något sätt gillade jag det, att få motstånd, någon som gjorde det förbjudna, en som inte gav sig vad jag än lovade och sa. Fosterhems placeringen / behandlingshemmet var banne mig det bästa som hänt mig. Nu ska ni inte tro att min mamma och pappa inte försökte hindra mig från att rymma till andra städer för de gjorde dom banne mig! Som dom har slitit, men vi barn har en underbar förmåga att spela på kännslor, "du älskar inte mig" "jag lovar det händer inte igen" " om jag får det här så går jag på skolan " allt det där man iiinte få börja med, det är ett skitit träsk man fastnar i, jätte smart tjej ! desto mer du trampar ju svårare blir det att ta sig upp.
Ibland när jag tänker tillbaka på tiden som den "gammla Ellan" så skäms jag något så fruktansvärt, det är skräckblandad fashinering. Hur geniala ideér jag hade men vad otroligt dum jag var mot mig och många andra.
Ett exempel som får mig att rysa är när jag en gång eller ja många gånger "bjöd" på amfetamin till min kompis, i baktanke skulle hon bli beronde och då skulle jag kunna tjäna så fruktansvärt mycket pengar på henne. Det är sjukt.
Men hon lever tack och lov! Min mamma visste vad som höll på och tog kontakt med hennes föräldrar och soc. Tack mamma<3
det är snart tre år sedan eller mer jag vet inte riktigt, men än idag har jag skuldkännslor som sätter sig tungt på mitt bröst. Kvävande kännsla av dummhet.
"jag kan inte säga att jag ångrar vad jag gjort, för om jag hade kunnat ändra på det hade jag inte varigt den jag är idag."

oooooomöjligt?

wtf? what the fucking fuck? gaahh! jag har fan kollat om jag har hiv klamydia och allt fanskap varför kliar det så fruktansvärt på puppa???? grrrr.....fras kalas. nu ska jag och dännis ut och ta en morgonprommis sen fika lite :) mums <3 i fucking love my life....<3

lolololololol...

LOL på denna dag! fy fan jag drömmde världens hämskaste drömm inatt! D: Jag drömmde att Dännis hade i hjäl en kille på byn och att han skulle sitta på anstalt i TVÅÅR! och jag fick inte träffa han :.( det var hämskt jag grät när jag vaknade uscha dessutom har jag inga pengar på telefonen så jag kunde inte höra hans röst så jag skulle fatta att han lixom var kvar. UUSCH! jag hatar den här dan. Men nu kommer Dännis hit :D då är ja såå mycket gladare :) mer inlägg kommer ikväll :) puss på mtfckrs!

Lite helg!

ja då har man tagit helg ! Har inte hunnit blogga heller, det är så sjukt fullt upp just nu och fan vad är det som luktar kattmat!?Gaargh! igår var jag och dennis ute och provåkte brädan som äntligen är här!<3 wiihooo! jag failade på en gång och nu knastrar det i svanskotan så fort jag rör mig, ta en joint och allt är bra. SKOJJA! haha ingen sån skit längre, nu sitter jag här och lipar istället men life is good!
Imorgon kommer mor fett med pepp! suprise mama här är jag på kryckor igen <3
I veckan har det fan inte varigt bra. Jag har varigt rädd hela tiden. Men jag fick tag i advokaten i fredags och hon lungnade mig genom att säga att han inte är förhörd än men blir det i veckan. huuu jag trodde han skulle hit och dränka mig. Jag har börjat drömma om det igen, jag vet inte varför men jag vaknar varje natt av att jag svettas och gråter, jag tackar gud för att jag har Dännis. Han är sånt bra stöd jag skulle vilja ge han allt. Hur står han ut? trösta en betongsugga com bara bajsar på han. Usch jag ska bättra mig.

Daaamp till system of a down

I also have Adhd, just the H, hyperactive syndrom. höhö let the tits be free!

tjohoo!"


Citat of the day

Jag och Dännis sitter i sängen och jag läser lite bloggar, jag snurrar som vanligt in på sofies blogg och hon har skrivit om oss (awe<3) hon har dessutom stavat Dennis med ä precis som jag brukar göra <3 Dännis gör en facepalm och suckar men ler. Så tittar han upp på mig och ansiktsuttrycket avslöjar att han har kommit på något riktigt smart. Han säger "ja, kan inte du skriva Dennis med ä i din ring?" jo savarar jag -"bra då kan jag göra en kuk i min eller ett bacon,för de gillar jag!"
omfg! whats up?!

feel nice


missing christmas!


videoinlägg


Bästa låten ever!


God morgon!

Nu är jag uppe igen och har alldeles för mycket energi som bubblar i mina fingertoppar.! så därför gjorde jag baguetter med paprika, saltkött, sallad ost och ägg i morse. Sen efter frukosten gjorde jag vaniljpudding med apelsinchoklas sås topping. Vaniljpuddingen smakade rent av skit så den kastade jag och bytte till persiko och banan halvor istället :) GOTT! tyvärr har jag ingen kamera för ja, vart fan är den? Och dessutom är den trasig :( men jag hoppas på att kanke få en ny i 19års present ;) jag fyller ju den andra mars! jähähä! jag blir en gammjävla galt!
Nu sitter vi i sängen igen och solen lyser in genom fönstret, det är lugnt fridfullt och så sjukt fräsht! (det är för att jag städat ) ;D

Kallt!

hurr durr hej där i vinter frossan! Nu är det 30 minus grader ute! Min älskade man är tack och lov ute och hugger ved så jag ska kunna tina upp mina frysta fötter. Huffa! Jag sitter insvept i en filt och har en stooor kopp avrt kaffe bredvid mig, mums!
och då kan vi slänga en tanke åt de stackars barnen i afrika som säljer stjärt och tuggar på gammla tofflor. I feel sorry for you guys! Jag hoppas ni har det bra i värmen iallafall. Nu kom Dännis in med veden ska hjälpa honnom att plocka bort istapparna från hans lilla finska näsa. He is looking mad broh!

Nu ska jag skärpa mig!

LOVAR! men nu jäklar har det hänt saker:)

Kanske göra om litte?

jag vet inte riktigt, har så otroligt mycket energi idag så jag kanske ska göra om lite här på bloggen? jag finurlar!

ja jo en till ursäkt.

Alla vet att jag är världens sämsta när det kommer till att updatera och hålla ett jämt flöde i inläggen. Well fuck that!
Jag har varigt sjuk och skitit ner hela min lägenhet så jag valde att fly hem till min pojkvänn:) Jag låg på sjukhuset oxå, shit vad tråkigt det var! jag kom in med ambulas kring två tiden((natt) och åkte därifrån halv fyra på eftermiddagen fett drygt, jag fick dropp och liggsår.
Nu sitter jag i sängen och blir döv av Dännis x-box spelande, självklart måste han spela bil spel med ljudet på- bbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm.krash.bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuu
krash. Gah jag blir tokig!
Nu ska dessutom bojje komma. med en dosa till vilket inkulderar dubbelt så mycket bbbbbrrruuuummmm bbbbbbrrruuuuummmm krash. dubbelt så läng med det blir trevligt nu ska jag sätta på kaffekokaren så det tjuter om det (öhö jag är sämst på skämta).

RSS 2.0