åska blixt och dunder honung!

Datorn är helt slut och vägrar fungera. Just nu siter jag på Ellens bärbara och skriver ett sista inlägg för sommaren (i guess!)
Jag har haft en helt underbar vecka med kärlek skratt och lycka i överflöd!
Hela vackan har tillbringats med min pojkvänn Dennis, (mitt lilla metallhuvud). Om jag får tag i en dator kommer det in bilder men tills dess får du lita på mitt ord HAN ÄR SÅÅÅ SNYGG! *fniss*
Igår blixtrade det så sjukt mycket här! Det var jätte läskigt jag vågade inte ens dricka vatten ifall att den skulle angripa mig! haha jag är jätte mesig men det är faktiskt inte kul när man ligger själv i sängen!
Patrik ringde mig igår okså, riktigt skönt med lite bekräftelse om att man är saknad och omtyckt. Jag kommer inte flytta tillbaka till härnösand eller kramfors jag kommer flytta hit i september men jag kommer och hälsar på! Jag är trots allt inte död. (jiipiiiee!)
Kan man säga att man är glad att man blev tvingad hit? Jagmenar, annars hade jag inte träffat de underbara vänner jag har fått här och jag hade itne heller träffad dennis! Jag är lycklig, bara så du vet!

Over and out!

mad face

Idag njöt jag verkligen av att vara levande igen. Jag såg hopp om framtiden och kännde att jag var närvarande. Men det varade inte länge..Allt slutade i en stor soppa med brutna löften och idiot förklarningar. Jag vet vad löftet var men andra är inte lika bra på att hålla det som jag antagligen.
Jag är riktigt jävla besviken på att ingen tror eller ser mina förbättringar, ibland har jag lust att jävlas så sjukt mycket, riva alla glasen i skåpen, kissa i deras sängar, spotta på alla familje medlemmar så fort jag ser dom , skriva att dom är sjuka små fittor som borde prioritera sin egen familj först. Det finns så mycket jag vill göra men tyvärr kommer odm vända det emot mig och fan..jag orkar inte skriva..jag hatar mitt liuv för mycket nu för tillfället.

Jag älskar min pojkvän och inget (!!!) kommer någonsin ta min ifrån dig.

Hata!

Jag hatar att jag inte får bestämma över mig själv!
Bara en sån sak som att åka in till stan måste jag få godkännande av behandlingsfamiljen. Det är skit jobbigt! Jag är arton år men... jag citerar- "inte här!"
Jag höll på bli galen! Jag är inte tvångs placerad längre så varför ska jag följa några skit regler? Jag är här för att min familj ska kunna andas och vi ska börja lära känna varandra igen. Jag är mest här för att sova och äta, men jag får inte göra si och inte så. AAARRRGGGHHH!
Just nu känner jag att du får läsa mitt gnäll men ibland känns det som att dom missbrukar sin makt och det är jobbigt som f'n.
 <--------my face freaking out!

Idag hade jag tänkt gå på stan i någon timme bara för att få komma ut lite. (Mini bigbrother jag blir galen!)
Packade som sillar ser jag och pratar jag med samma gammla människor om samma gammla saker. Det är snarlikt krishemmet balder.
MEN....jag citerar "nä men det blir inge bra"
WOOT? det a blir inte bra att jag vill ha ett eget liv eller vaddå? (FATTAR INTE!)
Hoppas deras humör går upp tills i helgen för jag vill verkligen komma ut och "prova mina egna vingar!"

To happy to write!

Igår cyklade jag ner till Nälden och träffade Dännis och hans vänner. Riktigt annorlunda mot för nöjet i härnösand men jag gillade det faktiskt, Det var lugnt och helt awesome!
Jag är så glad för att JAG KOMMER ATT FLYTTA HIT!!
Klart jag kommer att hälsa på men min säng kommer ha en egen adress i östersund.
Vilket fall så verkar det bli tältning i helgen som jag längtar, jag har varigt barnvakt i snart två veckor och min säng luktar snart mer bebis än gammal svett.
Det konstiga som jag höll på tappa hakan för var att dom pratar om sex som att det vore allas angelägenhet. hahaha jag höll på dö! Det var allt från "vad har du för fetish?" till "tyckte du om att gosa med täcket *flirt*" shit!
Men endå jag har konstaterat att Dännis är satan och han är helond BUT I LIKE IT!
Det är så mycket jag vill skriva men jag har fått nys om att hans vänner läser bloggen så..vissa saker håller jag private;)
Men en fråga innan jag återgår till barn lekandet-

Har alla Finskar JÄTTE stor..?..you know!  


Frukost-
kaffe
keffe
käffe
en banan
två finncrisp
sommar diet? nej inte hungrig bara!

PUH!

problem is löst! Allt är på topp igen och leendet är på plats!


Ida-

"pappa pappa! kan vi köpa den här?! den är jätte god vi har aldrig ätit den förut!"

När ida svarar i telefonen"hej jag heter ida och jag är kär i dig"

"Jag vägrar prata om inte jag får ringa dennis!"



sen är det orättvist att jag får ha pojkvänn när inte hon får vara min flickvänn. Helt underbara ungar!
Idag har jag föressten kokat rabarber kräm, det vart sådär men jag hade iallafall något att göra.

Jag har helt slut på saker att skriva nu, nattens fight tog verkligen musten ur mig. Så det inte blir några missförstånd så är "masakern" ångest och mitt självskade beteende som överasskar mig ibland, det är inte farligare än så ;)

Det vart även några tårar över idiotiska tankar som gjorde att jag tvivlade på saker..Jag hoppas innerligt att det löser sig!



Masaker i Valne

Inatt besökte masakern mig igen, från ingenstans stormade hon in i mitt rum. Kastade sig i sängen och stirrade ut mig tills jag gav upp. Hur kom hon inn? hur hittade hon mig?Hur kunde jag tillåta hon att ens se mig i ögonen..
Idag är jag helt slut, två timmars sömn och flera timmars bråk och kompromissanden, jag förlorade inte men jag vann inte heller.

Är man inte med i spelet kan man inte förlora, har man inte satsat kan man inte vinna. Nu är det min tur att hitta dig, det blir sista gången du ser mig.


Jag tacklar ångesten men vanlig hedlig hund borstning!





Jag Ida och Isak hjälptes åt att Borsta Jämthunden Sikko. Det var riktigt mysigt i sommar värmen, det luktar bamses solkräm och maskrosor. Får hoppas att helgen kommer fortare så jag får träffa Dennis, jag skulle verkligen behöva ha honnom just nu. Få tänka på annat och bara tänken på honnom gör mig lycklig.






Nu ska jag ut och hoppa studs matta med ida och samla lite sol timmar, hoppas att såren läker med skratt och glädje.

yta



spana in håret tre stycken awesome home made dreads, lagom ofc!



Pic



Jag är så otroligt glad att jag träffade Dännis.
Det var inte meningen att jag skulle tycka om någon här, för allt skulle vara så mycket lättare att lämna bakom sig då. Nu har jag en till familj att sakna och en person som jag älskar som håller mig kvar.
Det finns ju en mening med allt tror jag och förhoppningsvis är det till det bättre.
Dännis jag Älskar dig och det menar jag. Du är en helt underbar person som får mig att skratta och hoppas på en framtid längre än en vecka.

Du betyder puss från Elle

As some of you know-dreads

Förra året hade jag dreads ett bra tag och visst saknar man det! Nu har jag gjort hyss och virkat mig tre stycken nya, lite busigt men det blir jätte fint! (tycker jag då)
Here er dom!


Det tar sig iallafall! hur många ska jag ha? hmm...ja svara du??


Reklam för fina bloggar!

http://tiddabus.blogg.se   <----------en blogg värd att läsas tudsen gånger om, poesi och en riktig kämpe!
http://majaellenw.blogg.se    <-----en blogg om livet
http://zoofie.devote.se   <--------musikmusikmusik och underbar kläd stil
http://itsmellslikeemo.blogg.se/  <---- helt underbart vacker tjej! Älskar bloggen
http://Fnittersanna.blogg.se <-------------check out!
sen följer jag självklart adora bat brat och kissies.

http://adorabatbrat.blogspot.com/
http://kissies.se


Tänk att jag har sett ut så här! haha underbara tider!

Litte go musik!


Älskar att jag äntligen fattat hur man "bäddar in" Men frågan är kvar-
hur får jag bort prickarna från min headder???



Igår var Dännis här! Och shit, ja jag är kär! Min mamma var även här och hälsade på, helt underbart att få krama om henne
Vi fikade och pratade lite vanligt om hur livet går. Ja inte att glömma så var Mamma och hennes man och deras vänner faktiskt här, kram till alla ni är så fina!

Såg du bigbrother! Simon vann! Inte direkt oväntat men hoppas att ni röstar på mig nästa år för jag ska banne mig söka in! Någon som är med mig? Har du lust att visas 24/7 på teve, göra bort dig få sämst rykte och villig att aldrig mer få jobb, det är jag!

Nu ska jag ta och måla lite det känns som att det vore bra, får se vad det blir kram!

varför tar det aldrig slut?

Idag när jag satt i bilen med Ida och Isak fem och fyra år kom naveln på tal och varför har vi den? "när man har en bebis i magen så fåt bebisen luft och mat av mamman där igenom", -Har Isak en bebis i magen? Nej för han är en kille. -har Ida en bebis i magen? Nej för hon är för liten, sen satt dom och funderade ett tag, Men du är ju gammal! Du har en bebis i magen!

Jag trodde jag skulle spricka, det är så längesedan nu!  Jag svarade nej så klart men då kommer alla älskade efterfrågor och konstateranden, Du har haft! Du kommer att få!
Vad svarar man?
Ja jag har haft en bebis flicka i magen som hette Alicia men hon dog. Groteskt EN ANING!

Radio-vilken underbar uppfinning!


Idag har jag hämtat ut mer medicin, underbart att det går på högkostnadskortet vilket gör att det bara kostar tjugo kroner nu mera! Jag fick förfrågan förut vad jag använde på mina ärr när jag solade och här finns en bild på den-


Det finns på apoteket för inte så mycket, mellan 65-120kr tror ja:)

Vad använder jag för medicin? är kommer svar. 

Den är mot nedstämdhet och ångest funkar helt okej men man känner klart av biverkningarna.
Lite tråkig info men som kan vara bra att veta om du ska börja käka dom.

Biverkningar

Vanliga biverkningar av fluoxetin är trötthet, yrsel, överdrivet sömnbehov eller sömnlöshet, sura uppstötningar och en svagt ökad risk för psykoser hos patienter med redan utvecklade psykossjukdomar. Förr ansågs Fontex vara det enda SSRI-preparat som inte gav viktuppgång som biverkning, men på senare år har det rapporterats att även Fontex kan orsaka detta. Fluoxetin kan dock även orsaka aptitförlust och till följd därav viktminskning.

Ett fåtal patienter har rapporterat en frätande känsla i mag-tarmkanalen.

Fluoxetin har en något låg toxicitet (giftighet) det finns ingen specifik antidot. Symptomen inkluderar illamående och kräkning, vid stor överdosering ofta även kramper, kardiovaskulär dysfunktion, vilket inkluderar allt från asymtomatiska arytmier till hjärtstillestånd, pulmonell dysfunktion och tecken på förändringar i CNS-status, som kan variera från excitation till koma.

Dödsfall i samband med överdosering av enbart fluoxetin har varit ytterst sällsynt men omedelbar läkarkontakt vid all form av överdosering rekommenderas.

Även självmordstankar, självmordhandlingar och våldsdåd är en möjlig biverkning.  I USA har Ely Lilly & Company dragits inför rätta flera gånger då patienter har begått självmord och i vissa fall även mördat andra under pågående behandling med fluoxetin (Prozac), t.ex. "Fentress-processen" 1994.

Där hoppas jag att "anonyma Sara" har fått sitt svar. Ni får gärna kommentera på bloggen och inte på facebook osv, håller gärna isär mailen 


Göden mörgen!

Väckning av två as cracks klockan halv tio!
orkar inte skriva när han är här och trycker på alla tange63nteeeeer! 

Kalle ska bada i dag (mohahahha)


Om sanningen ska fram...

Ja första dagen i norge blev ju en aning misslyckad.
Som alla i härnösand vet så har jag rökt sedan jag gick i sexan/sjuan. Jag tycker det är sjukt avtändande när en tjej röker så därför står jag gärna utom synhåll, men denna gång glömde jag bort mig och satte mig allt för synligt och Behandlings familjen kom på mig. OH SNAP!
Riktigt obehagligt att bråka med en helt främmande familj i ett annat land jag gav mig på en gång!
Men jag fattar inte riktigt varför en artonåring ska vara tvungen att tjuvröka. Men det är tydligen deras "policy", vilket fall- jag blev riktigt förbannad när dom sa att jag inte behövde "dra mitt snack för det tog inte på dom" Hallå? får man inte föklara sig eller?! Jag har ångest, FET ångest, ångest som inte går att hantera just därför får jag mediciner, men enligt dom så "lever alla med ångest man måste bara hantera den" Fattar ni ingenting eller?? Jag käkar medicinerna för att jag helt omöjligt kan hantera den?

Förstår mig inte på endel resonemang här, så allt är inte alltid på topp.

Vilket fall, jag bestämmer själv get lost om ni tror något annat.

Jag tror inte att någon som inte haft sjuklig ångest någonsin kommer att förstå hur det känns att leva med det dagarna igenom. Det är inte något tryck över bröstet fyllt med skuld kännslor. Det är något helt annat-
Det är som att ett stort vild djur hoppar upp och skrämmer dig när du är mitt i öknen och du kan inte ta dig någonstans. usch jag hatar att skriva om det, jag tar upp en gammal beskrivning here it goes-

--Att leva med ångest är som att leva med en tung skugga i ditt inre. Det är känslan som får dig att vilja skära ett snitt på bröstet och vända kroppen ut och in. Få gömma den tjocka kväljande känslan tillsammans med din sköra kropp i ditt varma osynliga skal.

Många undrar och frågar varför man gör som man gör. Ett självskade beteende är ett sätt att få ur sig sina blockerade känslor. Att skära sig, det är som ett utgångs hål för det tryckande obehag som äter upp en. 
Jag kämpar varje dag mot självskade impulserna. Men det är svårt. Tänk dig att du ska låta bli att äta när du är hungrig. Att inte andas när du desperat behöver luft.
Frågan är oftast ”gör det inte ont?”. Svaret på den frågan är lättare att svara på än varför man gör det. – Att välja mellan att du i evighet får leva med en tung sten på ditt hjärta, ett varmt grepp om din hals som begränsar ditt luft intag.
Eller att få ta sig tid för sig själv. Göra något som endast gynnar dig, ingen annan.
Det lämnar all din tyngd och ångest på golvet under dig, Och i några minuter försvinna från denna grymma värld. Bara vara utanför din kropp.
Det är den känslan som är så underbar och farlig. Som får mig att känna mig mer levande än någonsin och så nära döden att min längtan till andra sidan blir mättad.--

Det är en gammal beskrivning men det finns så mycket mer. Jag hatar att jag är tvungen att alltid gå tio kilo tyngre, och att aldrig veta när ångesten suger sig fast. Den bara kommer, som att bli skjuten hugger den i bröstet och det finns ingenting jag kan göra för att peta ut den kalla metall kulan.
Det är ett helvete helt enkelt, och det gör mig så förbannad att en "vanlig människa" kan säga att dom lever med ångest. Hur många gånger har du försökt ta livet av dig? hur många gånger har du legat innne på psyket okontaktbar pågrund av att ångesten gömt dig i ett annat liv? Hur länge har du varigt tvungen att ta mediciner som får dig att skärma av det verkliga livet och gör att din kropp går i slowmotion? Hur många ärr är du tvungen att leva med i all framtid på grund av att någon har sagt "vi lever alla med ångest, du måste bara lära dig att leva med den"



Winwin!

Bil färd i fyra timmar kan ju bara bemötas med fyra timmars sovande!
Just nu är jag så nyvaken att det går inte riktigt att skriva tänkte även spendera min tid med lite telefon prat med pojkvännen<3
Här är några bilder från resan dit och resan hem-





Två kilometer stora sol glasögon- klirr!
leopard pjamas-klirr!
kudde,cigg och musik  - redy to go!






Jag fick en torsk , stolt eftersom att det bara var jag, stig,anton,och joel som fick! Vi var 26 stycken! Jag hade även bara ett litet kastspö med liten krok så det blev en jäkla match! haha stolt! 












http://open.spotify.com/track/5zXCPRbIRgKbPijvUc1Lig    http://open.spotify.com/track/0AXYbfjhGH9HhcveBC3Eb5    http://open.spotify.com/track/42AKQ0umZ8yZJ6tKEz4DzR    http://open.spotify.com/track/1F5i9705fIhgt5DXmju5EQ
Assemblage 23 – Disappoint

Assemblage 23 – How Can You Sleep?

Assemblage 23 – Let The Wind Erase Me

Assemblage 23 – Lullaby


Nu ska jag ringa Dännis hej så länge! <3

peppad chey!



Så här glad är jag nu, skulle utan tvekan kunna kasta häst bajs på någon bara för att få stanna hemma i sängen!..
SKIT LIV!
Sen blev det ju inte bättre att Karin och stig åkte på affären UTAN MIG! Fan jag skulle ju ha godis och äckligheter med mig,Nu får jag sitta och knapra på en jäkla morot som jag inte ens kan svälja.
FITT LIV!

Jag saknar mamma

Not FUN!

Jag är jätte sjuk, nu har jag tappat rösten HELT och idag klockan elva ska jag sitta i en trång varm bil med tre andra tjejer och åka i fyra timmar till norge. (!!)
Jag kommer att avlida...

Vilket fall så är mitt liv lite bajs drabbat just nu. fast endå- Dännis gör mig lycklig<3

Tiden går men min kärlek består


Nu är det sommar, och Mac har varigt död alldeles för länge.
Jag hatar dig så fruktansvärt mycket för att du fick mig att älska dig så oerhört mycket.

Jag har äntligen blivigt fri från den värld vi levde i, varför ska jag plågas när du lämnade mig kvar här?
Varje sommar har du varigt med mig, men nu är det dags för mig att lämna dig Mac.

Du dog för att jag ville överleva. Jag kommer alltid att älska dig men nu gör jag plats för andra i mitt liv.
This is for you- Våra saknade vänner

Denna tattoo blir det troligt vis. Minus att det är två skallar det ska bara vara en.
R.I.P - Mac "stardust"
Göteborgs gator har redan glömt dig.


Stackars kungen, han får aldrig vara ifred.

Det känns som att kungen och Kissie tävlade om framsidan på expressen,vem fick första platsen?!
Kissie och kungen the KK! Oslagbart underbart båda har ett past (förflutet)som dom springer ifrån och visar upp en fasad som många skulle kunna döda för. Pengarna strömmar in och livet i stockholm verkar inte vara så tufft som det låter.

Jag erkänner att jag följer Kissies blogg och är grymt avundsjuk på hur hon lyckats fånga allas hjärtan! Hur har hon lyckats? Hårt slit - blod svett och tårar? troligtvis inte.Är hon verkligen så lycklig som hon skriver på bloggen? Finns det faktiskt överskott av den utrotningshotade varan "lycka"? Isåfall borde jag skaffa stora silikon tuttar och flytta till stockholm, Skulle jag må bättre då? Troligtvis inte. 
Visst skulle jag vilja vara superman och rädda hela världen, kunna ge alla fattiga barn allt dom behöver.

Eller så skulle jag kunna vara realistisk och inse att jag kommer att dö på Planeten Jorden men slitet hår och små skrumpa häng bröst. Dregglande efter kronofogdens anställa män eftersom det är de enda som kommer in i mitt hem fyllt av 220 katter och berg höga som åreskutan av gamla blend mentol fimpar.  
Det är ändå lite skrattretande att man har så höga drömmar och förhoppningar och i andra sekunden ändra sig när man tittar ut genom fönstret och ser grannen klippa gräset med krökt rygg och vandalister till ungar.  
Kanske ska man göra något vettigt av livet som att "jobba, köpa hus, få barn och skaffa ikea kort" (lånade det sista av kissie). Det är ju faktiskt det man lär sig som liten, att jobba och vara lycklig. 
Jag tänkte på en sak nu när jag såg Aladdin filmen , han är halv naken och springer runt på gatan i agrabah och "stjäl mat för jag är desperat", han följer med en gammal äcklig gubbe ut i öknen som han träffade i en fängelse cell, och helt plötsligt så är aladdin den mest lyckliga mannen i värlen och han gifter sig med prinsessan Jasmine. Nu drog jag inte hela berättelsen visst fick han kämpa för henne men om man tittar på filmen ur ett barns perspektiv (jag är ju ett barn!) så är det de man ser. 
Och allvarligt talat är det inte så kungen fick sin underbara Silvia? 
Och jag såg inte att aladdin gick på strippklubb eller handlade med kriminella när han äntligen fick Jasmine! Men nu ska jag sluta rakka ner på stackars kungen, han ville ju trots allt inte vara kung och jag tycker faktiskt synd om honnom.
Precis som jag inte ville vara "hon från härnösand" eller kissie ville vara den "blonda dumma tjocka bloggaren"  ville nog inte kungen efter att ha tvingats bemanna tronen "svensken som fick allt men var inte nöjd". 

Nu känner jag att det börjar spåra ur, feber yran har gjort mig till en nerv vrak som tvingas linda in sig själv i femtielva ton papper för hon är så svettig och äcklig. 
Jag försökte även äta när jag låg uppe i sängen (mat monster!?) men det var som att svälja glas skärvor, fy fan jag var tvungen att kolla på brödet om det kom från kronfågel eller Nestle barnmat. (as roligt...) 



Kapow! Right in the kisser!


Sjukling!

Idag är jag så sjuk att jag skulle kunna tjäna miljon belopp på att vara fågel skrämma.
Jag skämtar inte! Min röst verkar ha blivigt utbytt med en valross och jag nyser konstant så jag har inte hunnit få i mig någon frukost.
I vanliga fall brukar jag jubla när jag fått något äckligt virus eller bakterie över mig men nu har jag ju faktiskt ingen skola att vara hemma från. Och när jag är sjuk så var mamma alltid hemma med mig och vi åt gott (jag fick vad jag ville bara jag åt!) och mysade i soffan. Hon brukade värma mina fötter som ständigt är någon sort av kylskåp och titta på gammla barn filmer. Men nu är hon flera mil härifrån och jag är ju trots allt arton /vuxen. Jätte vuxen!.




Åh! jag försökte sjunga med men det råkade visst låta så här-



Nu ska jag iallafall ut och ge min kanin lite gräs och vatten , lycko den!

RSS 2.0