Otur eller rentav dum?

Självklart ängnar jag den lilla fritid jag äger åt bloggandet, designen har jag lagt åt sidan för det tar på tok förkmycket tid! men ialla fall. Jag skrev ett inlägg om hur man skulle göra sig extra fräch till jul helgen när man ska krama alla släktingar och andas i ögonen på varann (!?) VILKET FALL!- här har ni min "fixajulen förberedelser" jag bloggade istället för att noppa ögonbrynen, jag hade inge barnolja att gnugga frasigaläpparna så jag tog lite balsam och haoppades att det skulle funka typ lika bra. Fast det gjorde det inte. Jag rakade mig under en arm för jag trängdes med mig underbara man där inne och det satans dush drapperiet smög upp och suprisade min nog så kalla rumpa med ennu kallare och hämskare drapperifan. ! jag borstade tänderna men någon tandtråd fann jag inte så jag har vel åtti kilo tandsten nu som jag kan lägga ut på blocket.se . Jag han därimot att platta håret i tid, eller jag och jag det var faktiskt Dännis som gjorde det när jag typ sov framför teven. På julaftons morgon vaknade hela familjen med ett leende på läpparna och med rosiga kinder och nyvakna ögon log vi under den rofyllda frukosten. Eller???
Jag kom på att jag inte ville ha platt hår för jag ser ut son en bajskorv då, så jag var sur. Dännis kan inte vakna på bra humör om han inte får vakna när han vill dvs typ klockan 18.00 lagom till framdukad middag. och ja julfriden kan man vel säga är ett minne blott. För att göra min snorunge till man lycklig så fick han öppna ett paket (efter att han i vrede hade rivit köket för han inte drack oboy) han fick ett par harems byxor. Vilket fall vi kom iväg och inga blev skadade under skrik och domderande av hämska fröken Elle De Wall som gärna vill packa tetris modellen.
Tillslut! så kom vi fram dit vi skulle vara och jag kännde mig ful och äcklig. Jag hade dessutom en vit klänning men packade bara en svart bh och jag gömde strumporna så jag fick låna av dännis istället.
Det var så söta tjejer där och alla var jätte trevliga, god mat och jag hade ont i ryggen, bitterfitta som jag är (hämska jag) så bet jag ihop och tyckte ändå att kvällen var ytterst underbar. :) 
Sen nästa dag så fick jag reda på att det var inte alls den sida av släckten som var stor och att vi idag skulle träffa den. Fine det var ju mysigt och inte så stor släkt hade min underbara blivande make sagt.. Dom kommer från finland i say no more. Men nu ska jag upp till valne och hämta kläder brb!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0