Tips. Nagellack

Man har bara en chans att göra ett första intryck. Och ofta hänger det på vad man har på sig. Så här är saker du kan ha användning av vilken stil du än har.

För det första så kan ni skippa det nya "grafitti" nagel lacket! Det ger ett trashigt ovårdat intryck, Lite som "the red lady in leopard jacket". Usch nej tack inga över plottrade saker här. 
Ett klassiskt rent och vårdat utseende är alltid plus. 
Något jag brukar köra med är det vanliga svarta naglar och två matchande ringar. Gärna ur samma collection. Svarta jeans och en vit topp. En liten svart skinn jacka och neutrala örhängen. Skorna är då det du kan fokusera på. Snygga röda pumps till stövlar med stilett allt funkar.  
Tänkt på vilka "färger" du klär dig i.  Vilken miljö du en kommer in i skall du enkelt kunna smälta in. Alltså undvik saker som exklusiva klockor, tröjor med budskap och inga väskor med säkerhets nålar och rosa gose djur. Att blanda rött och rosa är en döds synd.

Ha en neutral grund, Och lek lös med västar, kavajer, jeans jackor,hattar, stora armband (inga plast band!) och skor. Snygga skor ger alltid plus. Men du måste självklart kunna gå i dom. Att komma in som en potatis säck för att du har så ont i fötterna är det bättre om du tar ett par enkla hela och rena converse.

Vare sig du vill in i en miljö med rika snubbar eller de sköna rockers, upskattas rena kläder och ett leende.    

Svart nagellack från H&M 39:-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0